Під Мукачевом невідомі тимчасово заблокували комплекс Belle Royalle

19
9

Та вимагали зустрічі з власником, аби поговорити про ситуацію на Сході України.

Як підтвердили Мукачево.net в міськрайонному відділку міліції, до них дійсно надійшов виклик про проникнення на територію сторонніх осіб, які вимагали зустрічі з власником, але коли правоохоронці прибули на місце подій - с.Лісарня, то нікого з них вже на території комплексу не були. Обличчя невідомі прикривали медичними масками, та обіцяли повернутися.

Не виключено, що такий анонімний візит пов'язаний, за неофіційною інформацію, із зв'язками власників комплекса з одним із олігархів Сходу України.

Мукачево.net

Коментарі

1
111

Цікаво чому і за що Мукачівська міліція покриває Донецьке кубло, яке фінансірує боєвиків на Сході України. І чому Мукачівські мусора-шнирі нейдуть воювати як прості хлопці що гинуть із-за олігархів-сепаратистів.

Я
Яна

Бачила це все на свої очі, було дуже цікаво, всі хлопці молоді і на бандитів не похожі, короче як в кіні.

М
м.м

я дивуюся невже не легше жити, якщо немає ненависті до людей?Треба кожному над цим задуматись.І якщо ми хочемо щоб все покращилось то кожному з нас треба з себе починати.І не треба дивитись за що та людина це все має.Хтось спить, а хтось все життя працює.То як получається той що спить має мати все за рахунок того хто працює?Зараз як я дивлюсь на жаль у нас така ситуація.І хочу щоб кожний з нас попросив щоб Господь не допустив того що це буде і надалі продовжуватись ,і вразумив всіх нас.Бо це буде дуже погано якщо ми і надалі будемо ненавидіти один одного.А нажаль ніхто не хоче подивитись првді в очі, що якраз свобода у всьому якоі ми всі дуже хочемо,до цього все іведе.Новини дивитись це просто жах.І ТАМ НА ЖАЛЬ ДУЖЕ МАЛО ПРАВДИ.Як кажуть в нас ;Людськими руками грань гребуть"

Ю
Юлия

Комплекс этот принадлежит жене Азарова.

К
Киянин

А чий це комплекс?

И
Иван

У Лісарні депутату Олійнику Саміляк дачу построїв немаленьку.... може перепутали?

УЄ
Україна єдина

тепер такий час шо треба слухатися людей а то спалять і будуть праві. звідки такі гроші на то всьо, це наші із вами гроші!!!!!

М
мукачівка

планується рейдерський захват...залишається здогадуватися, хто за цим стоїть))Хоча-це не складно!!

А
Апачі

То шо вони думають шо Ахметов приїде до них у Лісарню???

Читайте також