Під Перечинською РДА живуть люди

3
0

З наступного тижня обіцяють ще й голодувати

        Напередодні третьої річниці помаранчевої революції знову в хід пішли намети як засіб протесту — їх встановили під будівлею, де знаходиться райдержадміністрація Перечинського району та Перечинська міськрада.

      Як повідомив ЗІА «Простір» один з організаторів акції усунений депутатами мер Перечина, очільник районного осередку Народної партії Іван Погоріляк, таким чином вони протестують проти, на їхній погляд, непрозорого та незаконного розподілу земель Перечинщини, корупції у міській владі. Усе це, вважають, відбувається при потуранні правоохоронних органів, які бездіють.

     Акція оголошена безстрокова, серед вимог — ґрунтовна перевірка дій керівників міськради та відставка голови райдержадміністрації Михайла Данчі.

     За словами Погоріляка, вже направлено кілька звернень до Генпрокуратури і якщо ближчим часом не буде реагування, то з наступного тижня протестувальники почнуть голодування. Поки що відбулося кілька мітингів, проводиться збір підписів мешканців міста під вимогами протестуючих, а десять учасників акції постійно живуть у наметах під стінами місцевого «білого дому».  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також