Під Перечинською РДА живуть люди

11
0

Кажуть, протестують проти корупції

У день третьої річниці помаранчевої революції знову в хід пішли намети як засіб протесту — їх встановили під будівлею, де знаходиться райдержадміністрація Перечинського району та Перечинська міськрада. Як повідомив ЗІА "Простір" один з організаторів акції, голова громадської організації «Місто», усунений навесні депутатами мер Перечина, очільник районного осередку Народної партії Іван Погоріляк, в наметах живуть десять осіб.

За його словами, люди протестують проти, на їхній погляд, непрозорого та незаконного розподілу земель та корупції. Усе це, вважають, відбувається при потуранні правоохоронних органів, які бездіють. На початку цього тижня на засіданні в Ужгородському прес-клубі учасники акції оголосили, що оскільки немає реагування на їхні звернення до владних органів, вони починають голодування. Планували це зробити у вівторок, проте у понеділок Перечинський райсуд виніс рішення про заборону проводити акцію, тому, за словами Погоріляка, він був змушений негайно розпочати голодування.

Як повідомив ЗІА "Простір" голова Перечинської РДА Михайло Данча, у вівторок на мітинг протесту зібралося близько 30 перечинців та привезли два автобуси студентів з Ужгорода. Сам же Михайло Дмитрович звернувся до голови облдержадміністрації Олега Гаваші з проханням створити комісію у складі працівників управління земельних ресурсів, прокуратури та інших необхідних фахівців для перевірки закидів, у яких його звинувачують. Якщо вони підтвердяться, Данча готовий відповідати, якщо ж ні — подасть до суду з вимогою компенсації за моральні збитки на організаторів наклепу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також