Під Путіним луснуло і згоріло колесо (ФОТО)

6
2

3 червня в центрі Москви на початку Кутузовського проспекту сталося ДТП. Автомобіль прем'єр-міністра Володимира Путіна "Mercedes-BenzS 600 GuardPulmann" наїхав на залізне перешкоду. В результаті ДТП колесо лопнуло лімузина і загорілося. Володимир Путін не постраждав.

Співробітники ФСО, за словами очевидців, оточили лімузин, в якому знаходився прем'єр, щоб він спокійно міг пересісти в інший автомобіль. На ділянці дороги, де сталося ДТП, залишилися чіткі сліди гальмування, - передає gzt.ru.

Довідка

По Москві Володимир Путін пересувається на броньованому лімузині "Mercedes-BenzS 600 GuardPullman". Довжина автомобіля - 6,2 метра, вага близько трьох тонн. На машині встановлені найбільш досконалі системи захисту. Цей автомобіль дістався Путіну в спадщину від Бориса Єльцина, першого президента Росії.

На машині Путіна встановлений 6-літровий двигун V12 потужністю 400 кінських сил. Спостерігати за тим, що відбувається позаду лімузина допомагає вбудована в багажнику відеокамера. Системи зв'язку та безпеки автомобіля тримаються в найсуворішому секреті. Броня цієї машини здатна витримати вогонь з вогнепальної зброї і вибухи гранат, причому після атаки машина зберігає здатність пересуватися. "Pullman" не просто покритий бронею, він складається з броні. Броньовані не тільки кузов, але і вся конструкція.

Назва лімузину Мерседесу було дано на честь американця Джорджа Мортімера Пульман. Ця людина в 19 столітті створював найкомфортабельніші вагони для формування американської залізниці. Пульман будував вагони, які знімалися у вестернах і вважалися палацами на колесах.

До речі, лімузин цього типу в Москві можна замовити в оренду. Правда, "весільні пульмани" - без броньованої захисту.

Коментарі

Д
Дмитрий

Кроме 1-го все не с места происшествия - ну и что...

С
СБУ

Третє фото не з цієї опери

Читайте також