Під Середнім мотоцикл зіткнувся з Mitsubishi (ФОТО, ВІДЕО)

12
5

Мотоцикліста забрала швидка. За попередньою інформацією, у нього - відкритий перелом лівої гомілки, перелом таза, перелом лівої стегнової кістки, вірогідність перелому грудинного відділу хребта.

У неділю, 24 лютого близько 15.00 між селами Зняцево та Середнє сталася ДТП: зіткнулися Mitsubishi Outlander та мотоцикл.

Мотоцикліста забрала швидка. За кермом іномарки була жінка. Офіційну версію ДТП найближчим часом має оприлюднити ДАІ.

Коментарі

ШЕ
Шпонтак Елена Ивановна

Ващук С.Г. - вчитель вищої категорії, методист, лауреат Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року - 1997" в номінації "Математика", нагороджена міжнародною премією ім. Сороса за вагомий вклад у розвиток природничо-математичних наук, Заслужений вчитель України. Світлана Ващук – депутат міської роди IV скликання. Впевнена, що майбутнє України залежить від якості освіти. Цивілізовану державу можуть побудувати тільки висококваліфіковані фахівці з твердими моральними принципами, патріоти своєї держави. ЧЕМУ МОЖЕТ НАУЧИТЬ ДЕТЕЙ ЧЕЛОВЕК,У КОТОРОГО НЕТ НИ КАПЛИ СОВЕСТИ И СОСТРАДАНИЯ,КОТОРЫЙ СМОТРИТ В ГЛАЗА И НАГЛО ВРЁТ?!!!

А
Алена

Боже,та що це у нас в світі твориться???Люди добрі,допоможіть цій жінці!Невже за гроші продається і совість???Я знаю цю жінку мотоциклиста,вона залишилася з трьома дітьми.А батько-мотоциклист був хорошим сімянином-трудягою,який дбайливо піклувався за достаток у домі!!!І так залишитись тепер самою,ще й з прикованим до ліжка чоловіком,якого ще й роблять винуватим.......!!!

ЖМ
Жена мотоциклиста

Боюсь,что кроме того,что она покалечила мужа и приковала к постели очень на долго,она ещё и собирается сделать его виновником ДТП. После аварии даже не пришла узнать,в каком состоянии человек,которого она чуть не убила,приехала под реанимацию только после моего звонка со словами "я тут не повинна бути,він мені зробив проблему". Очень надеюсь на вашу помощь!Мой телефон 0508698314.

ЖМ
Жена мотоциклиста

Помогите,пожалуйста!Может кто видел ДТП или же в этот момент проезжал с дорожным регистратором. Муж собирался делать поворот,перестроился в кармашек безопасности и остановился,так как был плотный трафик встречных машин...дальше он ничего не помнит и очнулся уже в реанимации. По словам Ващук С.Г.было так: некобы мой муж выехал на встречную полосу,увидел,что на него едет машина и вернулся назад в кармашек безопасности при этом сделал круг на трассе,а она пытаясь его объехать,оказалась на встречной полосе и потому столкновение произошло в кармашке безопасности.Говорит что у неё уже имеются свидетели,что дело обстояло именно так.

А
Анонім

Отакої.......

Читайте також