Під стінами ОДА триває мітинг (+ФОТО, +АНОНС)

8
13

Тим часом з під та з середини будівлі вивели біля 200 міліціонерів.

Як повідомляє кореспондент Мукачево.net, ще 100 стоять по периметру. Тому опозиціонери попросили їх також піти і пообіцяли, що не псуватимуть будівлю, та, що не розберуть барикади доки останній правоохоронець не піде з ОДА.

МІтинг тим часом оголосили безстроковим. До мікрофону запрошують всіх бажаючих. 

Ціль у людей одна. О 14.00 розпочнеться перше засідання новостовереної в Закарпатті Народної Ради, котре відбудеться прямо на площі Народній. Рада прийматиме рішення спільно з усіма присутніми. Отож, всім небайдужим закарпатцям явка обов'язкова.  

Коментарі

П
Правда

Правда про Події вУкраїні ONLINE: “Громадське Телебачення” - у прямому ефірі зараз http://www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch “Еспресо T.V.” - Пряма Траснляція http://www.youtube.com/user/espresotv?feature=watch “UkrStream.TV” - Інтернет-камери з Майдану та вул. Грушевського вживу http://ukrstream.tv/ Фільм “Кримінальна Окупація — вся Правда про Нашу Владу” http://www.youtube.com/watch?v=-Aup8iE5xuI ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ ДАЛІ !!!

C
CleverBoy

Вибачайте за помилки...пишу скоро і пропускаю буквиці....

C
CleverBoy

Генконсул Мадярщини дуже турбується за своїх мадярів, бо боїться пришельців із-за Карпат. Треб було перш сказати своім мадярам, щоб не підтримували "активістів" на наші1 площі....скоро замість читання Йокаї, Міксата, Петефі на "модьор нелв" будуть цитувати вислови "тягнибоківців на галицько-польській мові..... не був думав також підтримки і зі сторони русинів...забули 1939 рік.... МІНЯТИ країну обовязково портібно але чи давала це опозиція...а країну до Януклвича грабили 20 років....не за Януковича а за країну жаль......Слава Україні! Слава чесним закраптцям-українцям, мадярам, русинам.швабам, евреям, руминам! Ганьба запроданцям! ОБЇДНУЄМОСЬ! БОРОТЬБА ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ,,,,

C
CleverBoy

: На галичан предків «тягнибоківців»лежить кров 300 наших закарпатських гімназістів м. Хуста, які обмануті вашими шухевичами загинали на Красному полі....а сам Шухевич втік до Галичини.... трагедія Августина Волошина в тому, що під тиском галицьких січовиків підписав акт про створення Карпатської України...то ж треба додуматися... замість Подкарпатська Русь.... навчили Сталіна , який назвав наш край "Закарпаттям"...чим ви кращі за Сталіна? Закарпатці не вірте запроданцям та націоналістам Галичини, як і нашим запроданцям.... За справедливість мирним шляхом! Псевдосводівців потрібно зупинити в Закарпатті! А після припинення їх виступів у Ужгороді заставити їх привести нашу Красну площу (як раніш називалася), нині Народну так, як вона виглядала до їх барикад....Слава Україні! Слава закарпатцям! Ганьба зрадникам та іноземним агентам!

C
CleverBoy

З Ужгорода зроблять огород...завтра почнуть переорювати площу Народну..... Кучка, невігласів з Мукачева, циган, які насилують наших сестер та дочок та декотрі запроданців інщих національностей , галичан до 500 чоловік. Як кажуть у нас "добавилися". Слава УКраїні! Ганьба запроданцям! Правда ганьба і ужгородцям, які дозволили узурпувати владу невігласам та дозволили плюнути собі в обличчя......но , як кажуть , кожному своє....

ЗМ
з Мукачева

Половина публіки шарікових, а половина бувшого балогівського адмінресурсу, ще під прапорами Свободи! ЖАХ !!!!!

АВ
Абрамович Всея Руси

Воров меняю на воров!!! хаххахах ....

В
Володимир

Ок. Будемо пильно слідкувати за заявами і діями новоствореного органу.

ДП
До ПРОТИ ПОЛІТАФЕРІВ

Шо вже очко жим жим....Відчуваєш що вже скоро кінець вашій банді ригіАналів???

ОБ
Опятать Бандітська влада на Бандитську міняется!!!

Опятать Бандітська влада на Бандитську міняется!!!

П
політолог

І правду має Пацкан, шо не водиться з крисами!!!Гнати треба всіх старих зажравшихся і накравшихся маріонєток.

ПП
ПРОТИ ПОЛІТАФЕРІВ

Котрі опозиціонери? Пацкана не видно два тижні, мовчить, бо Кличко не дозволяє водитися з Балогом, а сопляк Лунченко продався Балозі...Та революція і Народна рада для цієї сраної опозиції, люди за них загинули ???!!!!МІЛЬЙОН РАЗ ХАЙ БУДЕ ЛЕДИДА, ЯК ЦІ ПОЛІТАФЕРИ, ЯКІ ТУПО КОРИСТУЮТЬСЯ СИТУАЦІЄЮ !!!!

ОБ
Опятать Бандітська влада на Бандитську міняется!!!

Опятать Бандітська влада на Бандитську міняется!!!

Читайте також