Під стінами Закарпатського МВС зібралося близько 100 людей проти Шаранича (+ФОТО, ВІДЕО)

13
6

Власне, мова йшла більше про те, що на такі посади люди мають призначатися за конкурсом. Аналогічну акцію проводять у Києві під стінами головного МВС.

На місці були  присутні представники Правого Сектору, Люстраційного комітету та Громадського конвенту. Прийшли і молоді люди, студенти. Було в натовпі багато правоохоронців у штатському.

Всі вони вимагали, щоб Шаранич вийшов до них і написав заяву про звільнення. 

З промовою виступив керівник Правого Сектору на Закарпатті Олександр Сачко і розповів, що чинна влада банально скористалася  подвигом членів  Правого Сектору, а зараз називає їх бандитами.

Немало скарг виникло і у Люстрацйного комітету Закарпаття. 

Після цього, люди одноголосно заявили, що нового керівника хочуть обирати лише на основі відкритого конкурсу за погодженняи з громадою.

Нагадаємо, результати відкритого кадрового конкурсу з підбору керівників міліції в перших чотирьох областях:

1. У Київській області, де жодна кандидатура не була висунута громадськістю, а всі кандидати від міліції не задовольнили кадрову комісію МВС, конкурс продовжено до 7 квітня.

2. У Тернопільській області, де громадськість лише обговорила кандидатів, але не представила жодної думки:(, кадрова комісія МВС схвалила кандидатуру нинішнього в.о. Василя Облещука.

3. У Львівській області, де громадськість і обговорила, і висунула рекордну кількість кандидатів, кадрова комісія МВС визнала найбільш відповідними трьох - Дмитра Загарію, Ярослава Ващишина та Олександра Вольського. Прохання до громадськості славетної області впродовж наступного тижня максимально розслідувати та оцінити діяльність цих міліціонерів для остаточного рішення МВС.

4. На Волині, де громадськість виступила проти нинішнього в.о. Віктора Швидкого, кадрова комісія МВС схвалила кандидатуру Петра Шпиги. Представники громади були запрошені до МВС, рекомендували і навіть взяли відповідальність за цього кандидата.

Мукачево.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Z
Zoltan

Поехали бы в Донецк, Луганськ, Харьков, там постоять...

Z
Zoltan

Поехали бы в Денецк, Луганск, Харьков, там постаять...

В
Володимир

К1би мен1 позвонили то й я би прийшов.До полудни постояти та 200 грн у жеб.

М
Майстер

Хтось має сумніви що до того, хто прийшов на мітинг і як? Більша частина там безробітні роми, котрих купили за сотку гривень, скоріше за все. Спитайте хто в україні президент, то вони й сказати незможуть, а що казати про питання, по котрому вони там.

П
Пан

Чому не зібралися під стінами обласної прокуратури, корінь зла там, одні корупціонери і хабарники

Читайте також