Під Ужгороді зіткнулися дві вантажівки. Рятувальники діставали затиснутого водія (ФОТО, ВІДЕО)

19
9

Сьогодні на околиці Ужгорода сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок.

Відповідне повідомлення надійшло до служби порятунку о 10:45. За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля марки «Mercedes» врізався у вантажівку «SCANIA». Остання внаслідок зіткнення перекинулася, а «Mercedes» проїхав ще 150 метрів і зупинився.

Для ліквідації наслідків ДТП виїхало одне відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці події з’ясувалося, що в транспортних засобах перебували тільки водії. Шофера вантажівки «Mercedes» після зіткнення затисло конструкціями в автомобілі. За допомогою гідравлічного інструмента рятувальники визволили чоловіка з понівеченої кабіни й передали до рук медиків із бригади швидкої допомоги. Водій автомобіля «SCANIA» самостійно вибрався з машини й допомоги рятувальників не потребував.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи, пише управління ДСНС України у Закарпатській області.

Коментарі

1
111

до anonista бачу два варіанти: 1.мерседес догнав сканію, та потім перевернулася 2.сканія перевернулася сама на повороті?, мерседес на великій швидкості не встиг пригальмувати, через перевищення швидкості і недотримання дистанції. В обох варіантах винен водій мерседеса - кока-коли. Anon Якщо Ви там були і бачили - поділіться як все було.

A
Anon

https://vk.com/mukachevonet?z=photo-22149919_358850247%2Falbum-22149919_00%2Frev Читайте всі!!! Водій Еоли невиноватий + Він хороша людина!!! І якщо ви того всього небачили то НЕх*** Коменти писати ясно??

A
Anon

https://vk.com/mukachevonet?z=photo-22149919_358850247%2Falbum-22149919_00%2Frev Читайте всі, Водійкокаколи невиновати!!!!!!! Ви там небули такшо непи*** Ясно + водій кокаколи Хороша людина Ясно???

Н
нонсенс

до "читача мукачево нет" Він погана людина, можна сказати без перебільшення, що майбутній вбивця!!! Ніяка нормальна людина не сяде за кермо несправної машини, всю відповідальність бере на себе ВОДІЙ! Якщо не дай боже збив би дітей на переході, винуватим хто був би? Звісно водій, а не підприємство. Він сів за кермо він і відповідає. А те що він немає своє слово то це просто, якби м'яко написати: хлопчина у спідниці. На питання, а як заробляти гроші і так далі - скажу так: Шановні водії, сідайте за несправне авто заробляйте гроші, робіть аварії, збивайте людей, гроші важливіші!

1
111

До "читач мукачево нет 19.03.2015 23:00" Ви хочете сказати, що водій-хлопчина знав, що машина несправна, і сів за кермо цієї машини? Звідки така інформація?

ЧМ
читач мукачево нет

Водій мерседеса хороша і дуже добра, чуйна людина. СЛАВА БОГУ ЩО ЛИШИВСЯ ЖИВИМ. Ганьба керівництву підприємства де малий працював, самих би їх посадити за такі несправні машини... їм все рівно , машина розвалюється на очах а їм хоть би що. Запалити на місці...щоб ще якийсь другий хлопчина не вбив чи покалічив себе.

1
111

На uzhgorod.in написали, что столкновение было "ЛОБОВОЕ" !!! Лобовое столкновение двух грузовиков под облцентром (ВИДЕО) 19 марта 2015 21:35

.
.

Інформація про стан постраждалого водія вантажівки «Mercedes»: перелом правої ноги. Глибока рана на лівій нозі. Наставили шви.

1
12345

Добре що водії живими залишились. Браво хлопцям із МНС!

Читайте також