Під Ужгородом 29-річний байкер на Honda влетів у лоб мікроавтобусу (ФОТО)

13
9

Смертельна ДТП трапилася вчора, 19 листопада близько третьої години дня на виїзді з Ужгорода.

Правоохоронці розповідають, 29-річний ужгородецьїхав на мотоциклі по вулиці Гагаріна в напрямку Мукачева.

Мотоцикліст пішов на обгін мікроавтобуса «Мерседес Спринтер», але не впорався з керуванням і зачепив його. Мотоцикл кинуло під зустрічне авто, теж «Спринтер».

Внаслідок ДТП мотоцикліст помер на місці пригоди. Експертиза зафіксувала, що обидва водії «Мерседесів» були тверезі.

— За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть людини, поліція розпочала кримінальне провадження. Обидва автомобілі та мотоцикл поміщено на спецмайданчик Ужгородської поліції. Усі обставини трагічної аварії з’ясує слідство, — пише відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Дивіться, як екіпаж патрульних зніс ворота у помешканні мукачівця.

Коментарі

М
мольфар

мото сезон вже давно закритий

PG
Prends garde a toi

Розвелося Спрінтерів шо псів нерізаних, бідному байкеру нема де впасти. Сам мотоцикліст, по ділу скажу так. Хто літає, особенно по городу, вум-вууум-еееееееее, рано чи пізно прилітає. Хто їздить акуратно, все одно мусить постоянно увертатися від машин. Хто був у шкурі мотоцикліста, тот знає, як їздять машини. Кідь нема камер стостереження, тут могло бути шо завгодно, один спрінтер запросто міг не побачити і бортанути мотоцикл, і того кинуло назустріч. Чоловік мертвий, а каждий буде себе вигороджувати.

П
пікачу

123 вас стоя рожали??? чи 5раз подкинули 4 раз имили????

С
Сергіій

Вічна пам'ять загиблому...

С
Спільнота

До 123 Ти неадекватна людина, адже багато байкерів літають як ненормальні, чим наражають на небезпеку багато громадян.Навіщо проклинати людей, які пишуть правду!!!!

СА
Співчуваю, але

Два Спрінтери і байкер --- це вже "перебор".

1
123

до тварів з низу горіть у пеклі

М
Мукачівка

То точно, шкода що байкера вже не провіриш на предмет чи він був в повному адекваті, вже із за таких ідіотів страшно їздити!!! Бо лиш проблем людям находять

П
пікачу

із за одного діода двоє шоферів временно без машин, і один точно без прав. а машини у людей не просто жопу возити а для роботи, бізнеса. добре кіть був відеорегістратор і мож доказати що невиноватий

Читайте також