Під Ужгородом знайшли гранатомети, патрони та гранати (ФОТО)

13
6

Зброю та боєприпаси знайшли у лісовому масиві неподалік обласного центру.

Як інформують в прес-центру СБУ у двох місцях було приховано противотанкові гранатомети РПГ 22, противотанкові димові завіси, світлові гранати на розтяжки, гранати Ф-1, РГД та запали до них.

Також, виявлено велику кількість патронів калібру 5, 45 мм,  7,62 мм, 12,7 мм і патрони до ручного кулемету «ВОГ-17».

Варто зауважити, що це вже не перша подібна знахідка на Закарпатті за останні 2 місяці.

Mukachevo.net

Коментарі

ДД
до Джі

То явно якийсь баламут із-за перевала.Долбаний галичанин ,якого усі гноблять.То з тих чайників ,котрі били скло на дверях обл.ради в Ужгороді.

ДМ
дід Михайло

зброя, зарегістрована, потрібна в кожній сімї. Але, проти цього бореться Комітет 300(antimatrix.org.), навіть в деяких штатах Америки заборонили зброю, перед цим спровокувавши декілька масових вбивств. що до русинського руху? то ще на початку нової історії України, кремлівські хазари купили декількох русинів.

ДJ
для Ji

А не йшовбись рагулю нах за перевал уєнно з свойив конченов єдинов украйинов? Якисьте вже задолбали придурки хохляцькі!

J
Ji

На Закарпатті ще все залишилися прихильники автономії, точніше русини які піддержують Гецка. Як не крутіть але Закарпаття це само важливіша область для дистабілізації України. Якщо на вулиці почнуть появлятися плакати з автономією, почнуть робитися мітинги то потрібно негайно придушувати. А то буде точно таке як на Донбасі! Ті хто думають що мадяри нас прикриють то повні дебіли, мадяри нічого не зроблять бо їх Європа придушить. На сході теж думали що Росія їх прикриє! Так що, якщо хтось буде заїкатися про автономію то будемо їх "затоптувати" в самому зародку!

ПВ
ПС відступаючи, залишив

А нашто людям зброя? Чиляди трибало долари. Бульше нич. За долари можна вшмтко мати. І зброю такой.

Г
Гараж

Людям потрібна зброя. А приходиться мучитись та ховати.Як Рада прийме закон про зброю , то будже Щастя ( не путати с н.п. на Донбасі)Зроя впливає на економіку держави , 100-пудово. Кожній мавпі по гранаті та по трахтомату.

Читайте також