Під вікнами закарпатської міліції оселився "олень" (ФОТОФАКТ)

25
13

Сьогодні вдень вантажний автомобіль «Мерседес-Спрінтер» перекрив рух на тротуарі для пішоходів по вулиці Гойди в обласному центрі.

Порушення правил дорожнього руху читач mukachevo.net зафіксував в 30 метрах від будівлі обласної міліції, біля входу в будівлю управління Укртрансінспекції в Закарпатській області.

Правоохоронці, які стояли поруч ніяким чином не реагували на порушення. 

Мукачево.net

Коментарі

!
!

якась туй задрочена, самарьська крапка буде забогато 3,14дити.

Д.
до .

а я хер ложил на тебя с высокой колокольни!!!!!!мой родной язык русский, нацик, РУССКИЙ!!!!!!!!!!!! и мои пацаны сейчас в ато...воюют и говорят по-русски. КИТЬ НЕ ЛЮБИТЬСЯ ТИ РОССИЙСЬКА МОВА , УЙМИ ХУЙ И ЗАСТРЕЛИСЬ!!!

У
увага

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

.
.

Я до тебе звертався на Украііньській мові ? Так що прохання на такіж відповідати , а кацапам прохання до мене не писати

.-
. -ке

сука это не мат...сука-это жизнь

.
.

Чого не видаляють мати модери ?

Ф
файно

Припаркувався у беспечному місці

Ф
файно

Припаркувався у беспечному місці

.
.

Я свого часу був припаркував авто біля обласноіі прокуратури прямо біля входу

Я
я

Це прекрасно!)))

ДА
до анжелы

и ты тоже сука-олениха

AF
angela from sval'ava

Рота не затикай свободним massmedia, suka

БД
бля достали!!!!!

Мукачево.нет!!!!!да сколько можно эту тему мусолить??????????????????? это наш образ жизни!!!!!олени -мы все!!!!!!кто круче-тот олень с машиной, кто беднее-тот олень работающий на оленей и голосующий за оленей, шо круче!!!!!ЭТО -НАША УКРАИНА!!!!!!!!!!!ЭТО НАША ЖИЗНЬ!!!!ЛИШИТЬСЯ ВЫ ЭТОЙ ТЕМЫ!!!!НАЙ БУДЕ ЯК БУДЕ!!!

Читайте також