Під Воловцем продовжується активна рубка цінної деревини (ФОТОФАКТ)

11
6

Не дивлячись на всі заборони і "контроль" з боку правоохоронців, на Закарпатті продовжується незаконна вирубка лісів.

Факт незаконної рубки помітили закарпатці під селищем Воловець і одразу запостили до соцмережі Facebook.  

Де-юре, в області ведеться активна боротьба з незаконною вирубкою лісу, де-факто - без змін. 

Прокурор Закарпаття Володимир Янко закликає краян повідомляти про всі незаконні вирубки лісу, а народний депутат України Віктор Балога особисто зайнявся порушниками і зупинив декілька рубок. 

Mukachevo.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ДЛ
до лоція

ти мало дебіл,чи смолавий дітвак..коли у закарпатських лісах кого укурювали?ти єбанько заперевальноє тупоє..забовись про сало покричати

ДД
Дюсі до Лоція

главноє бо ся щи ліса мало опстало, бо боло куда ся розбігати. Мусиме самі наш ліс сокотити, НАШ ліс, бо київськів вать донєцків бодлоті наш ліс похеру... ци не так?

Л
Лоці

Мигалю ти тоже ся не серди, но на Закарпатті до 60-х років радянська влада не могла партизан укурити з ліса, а сепари і подавно!Они сбда ся і не сунуть, но кіть канешно жити хочуть, бо наш народ такий шо і пошиї може дати!Розбіжуться по лісах і поодного будуть мінусувати.

М
МИГАЛЬ

Йоні! Перебач, айбо ти херню мелеш. Лісосіки поділені давно межи ригоналами. И типирь ни жидам У КИЙОВ утправляВУт гроші, а сепарам на Донбас, оби тоті мали за што соляру купити для танку ТА дійти онь до Мукачова чим СКОРШЕ. А там они вам укажут русинам, "как и какую Родину нада любить" и ушитких вас заставлять "бльондать" на мацкальськом, йак было при сувІтах, коли про русинув ищи ни было ЧУТИ.

І
іван

Як рубали ліс при янику так і рубають.Тільки доходи відправляють вже жидам у Київ.

Читайте також