Під Закарпатською ОДА спіймали чергового міліцейського оленя (ФОТОФАКТ)

15
8

Сьогодні кореспондент mukachevo.net зафіксував факт паркування водія службової автівки УМВС на тротуарі.

Водій автомобіля «ВАЗ2109» не знайшов кращого місяця для паркування, ніж тротуар по вулиці Ломоносова, поблизу ОДА. Водій перекрив частину тротуару для руху пішоходів. Цим самим правоохоронець порушив правила дорожнього руху, якими передбачено, що автівку можна паркувати лише за умови, що для руху пішоходів залишається не менше двох метрів. В даному випадку для їх руху водій залишив менше метра. 

Мукачево.net

Коментарі

Ж
Женька

Там купа машин паркується як хоче,а наші люди лиш одних міліціонерів замічають!Із своїм упередженим ставленням самі на себе накликали біду й іншим її роблять.Нехай краще самі на себе дивляться.Теж мені - новини,машина не так припаркована.Автор сам олень,хотіла би я подивитися як він їздить,сумніваюся,що по всім правилам.

ММ
менти ментами

прошу сфоткати, стоянку яку організувала страхова компанія на вул. Берчені в Ужгороді, де мами с колясками мусять обходити по проїзжій частині, бо машини кладуть впотну до забора,а з ментами ви порядок не наведете.То бидло.

М
міліцішта

Херню туй усяку пишете,ви краще поїдьте на Схід і пишіть щось стояще.Чи слабо гавнюки?

В
Вася

в АТО такого оленя. хай там показує свою блатоту

Д
Дааа

Страшне порушення ті авто шо перед "оленем" і за ним вони не олені. Мені ся видить ош кось не годин з главним міліціонеро не годин договорити ни слухаться главний міліцішта гланого няня кончилися часи коли казали у нас няньо главний а нянь бов у бджоляря главний секретарь . Ганьба тим дебілам шо пофотографували й тут написал до речі останнім часом на цьому сайті стільки помилок в статтях шо ганьба . Навчіться писати бо пишете як петеушники

С
СЕРГЕЙ

НУ И КАКОЕ СДЕСЬ НАРУШЕНИЕ?

Ж
Женька

Ну припаркувався і що?

Х
ххх

вы в скором времени наверное намерены выложить фото каждого жителя мукачева когда срать захочет и эти новости писать будете?это у вас мукачево нет такой как практика проходит?

Читайте також