Під Закарпатською ОДА виявили VIP-«оленя» (ФОТОФАКТ)

7
10

Сьогодні кореспондент Mukachevo.net зафіксував автівку "Range Rover» під знаком «зупинка заборонена» по вулиці Ломоносова, під стінами обласної адміністрації.

Як з’ясувало видання  за кермом автівки нерідко можна побачити депутата облради, обраного за списками партії регіонів - Івана Чейпеша.

Згідно правил дорожнього руху знак  забороняє зупинку і стоянку транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу).

Mukachevo.net

Коментарі

М
мєсний

А то не малого балоги машина?

Ж
жора

треба перевернутиму машину козлови оби другий раз знав инакше непроучиш.

Д
дворник

та пак підіть у двір художньої школи в Мукачеві і сфотькайте як там закладено іномарками з ЄЦУ, що мами з колясками не можуть пройти, але то свої і там не мож фотькати. Одна показуха і заказуха. Сись сайт шкода читати і тратити на нього час, бо тут обєктивною картиною і не пахне.

У
Ужгородець

партія ригів, коні, олені, одним словом вперті клоуни.)

В
Вася

партія регіонів не вартує того, щоби її з великої букви писали. тому так і написав

ДП
до ПР

тут нема чому удивлятися тут такі неуки сидять і пишуть новини, шо інколи можна подумати шо то якісь діти з 5 класу сидять та пишуть!!! ганьбилибися!! ко їм зарплату платить за таку роботу??

Ж
ж

а шо тут VIP

І
Іван

Правильно пише Еколог, чому лише Ранж Ровер, а Мітцубісі голови чинадієва Мошака? А якісь хоть міри принимавуть до сих ідіотів? Ци лем уставили фотки і всьо?

ПР
Партія Регіонів

Шановна редакція! Майте хоч якусь повагу до Партії Регіонів! Пишіть її назву з великої літери. Бо завтра я буду вже в Єдиному Центрі, а пак будете ми гузицю лизати!!!

Е
Еколог

а чого ви зупинилися тільки на Range Rover , там після нього ще два оленя , но они канечно не на Range Rover , шкода писанини

Читайте також