Підбили підсумки роботи лісової галузі за 2011 рік

2
0

Сьогодні, в малому залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада при голові райдержадміністрації про підсумки роботи лісової галузі за 2011 рік.

 

В нараді взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники державних організацій, установ, керівники підприємств району.
 
На порядку денному розглядали питання про підсумки роботи лісової галузі за 2011 рік; про аналіз роботи суб‘єктів господарської діяльності, з якими укладені трьохсторонні протоколи підбору лісосічного фонду на 2011 рік та пропозиції на 2012 рік.
 
За підсумками наради були дані наступні доручення: пропонувати ДП „Рахівському ЛДГ”, ДП „Великобичківському ЛМГ” та ДП „Ясінянському ЛМГ” вивчити питання освоєння виділеного лісосічного фонду в розрізі лісокористувачів у 2011 році та врахувати їх при розподілі лісосічного фонду у 2012 році а також пропонувати укласти з суб‘єктами господарської діяльності району трьохсторонні протоколи узгодження підбору лісосічного фонду на 2012 рік та надати їх для узгодження до райдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також