Підбито підсумки футбольного сезону для "Говерли-Закарпаття"

5
0

У футболістів "Говерли-Закарпаття" почалася зимова відпустка. Тим часом проаналізуємо їх результати у сезоні.

Підсумок: У минулому сезоні команда пережила небувалу струс, змінивши Гамулу на Севідова і суттєво оновивши склад. Потім пройшли резонансні заяви Шіца і Шуфрича-молодшого, після чого - ребрендинг клубу з новою емблемою і назвою. В ігровому плані Севідову вдалося зібрати дуже цікавий ігровий ансамбль. Очевидні проблеми з форвардами (досить часто виною тому травми і втрата форми Міщенко, Невуче та Джакобії, якому потрібно було ще заграти після допінгового простою). Через це команда довго клепала мінімальні перемоги, але, оступившись у Львові, скинула з себе якийсь тягар і дійшла до фінішу прийнятною їй поки другому місці з мінімальним відставанням від вершини.

Лідер - Олександр Надь. На очах прогресує, іноді в цьому півріччі тягнув команду на собі. Власне кажучи, найкраща оцінка роботи воротаря - ужгородська команда пропустила найменше голів.
 
Посилення - хлопці Севідова. Поступово головний тренер зібрав в команді чимало футболістів, які працювали з ним в «Кримтеплиці», інших клубах. Саме вони стали в підсумку необхідною кадрової ін'єкцією ужгородців. Реактивний лівий край Трухін, по-новому розкрилися Печенкін і Свиридов, надійний Щедраков - всі вони стали гравцями основи.
 
Надія - Райчевіч і Трішовіч. Серби провели дуже різні півріччя. Мірко став стовпом ігри Говерли-Закарпаття в півзахисті, а от Саша через травми так і не зміг вийти на свій кращий рівень і поки крупно розчаровував. Якщо раптом обидва будуть в складі і додадуть у грі - це значно посилить потенціал ужгородського клубу.
 
Зимівля: В команді з приходом нового віце-президента взято курс на більш раціональне використання коштів, тому можна очікувати не масового, а точкового підсилення. Таке вкрай необхідно групі атаки і на флангах оборони, адже травма Комарницького істотно вдарила по команді і оголила цілу кадрову діру.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також