Підлітків застали за переглядом відео з "полуничкою"

9
4

З початку літніх шкільних канікул на Закарпатті, як і по всій Україні, стартувала загальнодержавна профілактична операція під умовною назвою “Літо-2010” за участі працівників кримінальної міліції у справах дітей, міліції громадської безпеки, підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків, боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, служб у справах дітей міських та районних державних адміністрацій, керівників навчальних закладів і громадськості. Мета цих заходів -- запобіганн

Вже у перші дні літа співробітники ВБЗПТЛ ГУМВС на речовому ринку райцентру Тячвв виявили DVD-диски з творами порнографічного змісту, котрі продавав житель Мукачівщини Іван. Під час огляду правоохоронці вилучили у цього молодика ще 25 заборонених відеодисків. А працівники кримінальної міліції у справах дітей Тячівського райвідділу ГУМВС затримали 48-річного жителя Рахівщини. Цей чоловік змушував свою дитину жебракувати. Тепер його притягають до кримінальної відповідальності. Цю ж «професію» обрала своєму 11-річному сину і 42-річна жителька Сваляви. Горе-матір затримали, як і в попередньому випадку, її також притягають до відповідальності.

Забула про свої материнські обов’язки і 35-річна молодиця з Мукачева. Як з’ясували працівники міліції, ця особа не лише не переймалася вихованням своєї 13-річної доньки, а й зовсім не дбала про неї. Тому чи варто дивуватися, що дівчинка постійно знаходиться в неохайному та занедбаному стані, ніде не навчається, не вміє читати та писати, відстає в розумовому розвитку від своїх однолітків. Про її обов’язки горе-матері нагадали міліціонери. Не цікавилися, чим займається син на канікулах, і батьки 13-річного ужгородця Крістіана. Нещодавно хлопець проникнув в одне з помешкань міста і поцупив звідти 2100 доларів. Щоправда, правоохоронці швидко затримали малого крадія. Тепер за скоєне доведеться відповідати.

А четверо інших молодих дівчат та хлопців, зібравшись за певною адресою, влаштували собі перегляд відео з “полуничкою”. Насолодитися пікантними сценами не вдалося. Відпочинок зірвали працівники міліції, котрі саме проводили відпрацювання. Довелося пояснювати, звідки заборонений ролик. Диск направили на дослідження. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Загалом працівники міліції перевірили вже 346 підлітків. Вісім неповнолітніх притягнули до відповідальності за пияцтво, двох -- за дрібне хуліганство, стільки ж -- за вживання наркотиків. Затримано 11 дітей ( віком до 16 років), котрі перебувають без належного догляду з боку дорослих. За цими фактами порушені кримінальні справи.

Коментарі

Д
Дмитрий

Тут речь шла о том, что н/летним продали данную продукцию. А так конечно запрещать не надо, каждый вправе ...

C
crisscross

Дмитрий, на ТВ столько белиберды, что не считаю нужным даже держать сей ящик дома, представьте себе. Конечно, по ТВ не обязательно показывать...А запрещать...?? Запретный плод...сами знаете)Но если кто-то дома смотрит, ну и пусть его. Не в Саудовской же Аравии живем. Что же потом отрезать провинившемуся?) Если вору- руку...так им...??))

Д
Дмитрий

to crisscross: Ну так давайте в таком случае показывать это всё по ТВ в прайм-тайм вместо "Спокойной ночи, малыши"... :)

C
crisscross

Полуничка?) На детей валится с экранов волна убийств, насилия, "братков" буквально каждый день... А тут "полуничка" вдруг поперек горла. Перестаньте заниматься ханжеством. Сами знаете (не знаете?), когда молодежь начинает заниматься любовью. Спросите в школах...

Читайте також