Підніміть ваш автомобіль на новий рівень: проставки для збільшення кліренсу

13

Якщо Ви є автовласником і бажаєте покращити зовнішній вигляд своєї машини, то неодмінно придбайте проставки для збільшення кліренсу.

Окрім того, що завдяки їм покращується маневреність автомобіля, їхня наявність також впливає на висоту днища машини. Після встановлення проставок авто стає солідніщим, вищим. На дорогах, з проставками для збільшення кліренсу, легше справлятись з нерівностями. Збільшений дорожній просвіт дозволяє не зачіпати випадкові камені чи інші зустрічні предмети.

Щоб купити проставки для збільшення кліренсу скористайтесь каталогом онлайн магазину автозапчастин TAKAR. На сайті є можливість замовити запчастини по vin-коду.

В залежності від матеріалу виготовлення проставки бувають таких типів:

  • Алюмінієві;
  • Поліуретанові;
  • Капролонові;
  • Гумові.

Як показує практика найкращими вважають алюмінієві.

Проставки для кліренсу встановлюють під пружину, а також під опору автомобіля. Купити проставки під стійки також можна в онлайн магазині Такар.


Проставки відіграють значну роль в поліпшенні маневреності транспортного засобу. Якщо Ви зібралися купити запчастини в інтернеті обов'язково відвідайте сайт магазину Такар. Однією з головних переваг вибору нашої продукції є можливість отримати професійну безкоштовну консультацію. Наші менеджери завжди готові вислухати ваші проблеми і знайти оптимальне рішення, а оперативна доставка в зазначені терміни гарантує отримання бажаних деталей вже на наступний день.

У нас на сайті представлені запчастини найкращих брендів. Такі деталі, які мають гарантію виробника за умови дотримання вимог щодо встановлення та експлуатації товару. Замовити їх неважко. Потрібно мати лише доступ до Інтернету. Тоді в поле пошуку Гугл вводите запити: "купити автозапчастини Takar" або

"купити проставки на авто Такар" і відкриються вкладки з потрібною адресою, з логотипом компанії, де на жовтому тлі буде буква t. Замовлення відправляємо в будь який куточок України. Також слід зауважити, що час від часу у нас діють знижки, наприклад 10% на першу покупку тощо. Також проставки для підвищення кліренсу продаються в комплекті. Це зекономить Ваш час, адже Ви не будете його витрачати на окремі пошуки, а знайдете все в одному місці. На сайті зручна навігація навіть початківця. Тож будемо раді відвідинам!

На правах реклами

Коментарі

Читайте також