Підозрюють вчителя та відомого поета: в угорській Матесалці черговий педофільський скандал (ФОТО)

58
1

Головне управління поліції області Саболч-Сатмар-Берег в Угорщині порушило кримінальне провадження за підозрою у розбещенні учнів вчителем фізкультури.

Поліція, посилаючись на інтереси слідства, більше інформації по справі не надала, повідомляє видання Telex. Каталін Тьорош, директор шкільного округу, підтвердила, що правові відносини підозрюваного у педофілії вчителя були припинені ще 1-го березня позачерговим звільненням.

Телеслужба новин TV2 повідомляє, що йдеться про вчителя, який викладав фізкультуру, а також є визнаним поетом в Угорщині, лауреатом численних літературних премій. Відомо, що в ліцеї працює і дружина підозрюваного викладача, який можливо роками розбещував своїх підопічних.


Місцеві мешканці кажуть, що шоковані інцидентом, адже це трагедія не лише для постраждалих дітей, а й для всього міста та громади.

"Центр шкільного округу у Матесалці вживає заходів проти всіх видів насильства та надає допомогу шкільного психолога постраждалим учням і молоді, якщо вони цього потребують", - зазначили в управлінні освіти.

Нагадаємо про нещодавній скандал у футбольній академії в Угорщині: тренер-педофіл із Закарпаття ґвалтував хлопчиків.



Коментарі

ЯС
як ся пише?

Та як відомий поет-лауріят - хвамілію у студію! На зоні йому дашто упростають. Чи там у мадярів другі панятія?

Читайте також