Підозрюваного в організації підриву офісу КМКС в Ужгороді взяли під варту

10
20

Відповідне клопотання про взяття під варту подала у суд прокуратура Закарпаття.

У прокуратурі зазначають, що затримали підозрюваного в організації нападу ще 8 серпня на Дніпропетровщині.

Як раніше розповідало Мukachevo.net мова йде про випадок який стався 27 лютого на Православній набережній в Ужгороді.

Тоді, близько 3:00 ночі, один із злочинців встановив саморобний вибуховий пристрій на підвіконня "Товариства угорської культури Закарпаття".

У результаті вибуху було  пошкоджено вікна та фасад будівлі, а також повністю знищено майно в офісі. Тоді вигоріло близько 25 кв.м. На щастя, ніхто не постраждав.

Вчора, суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту без можливості внесення застави.

Зазначається, що дії підозрюваних кваліфіковані, як підготовка до диверсії (ст. 14, ст. 113 КК України), теракт (ч. 2 ст. 258 КК України), придбання, перевезення вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України) та умисне пошкодження майна, вчинене групою осіб (ч. 2 ст. 194 КК України).

Дивіться по темі:

Брензович: підрив офісу КМКС в Ужгороді став частиною антиугорської кампанії в Україні

Організатори вибуху в офісі КМКС в Ужгороді планували підірвати мости та тунелі

 

Коментарі

С
СРСР

До 07:09.Ти чорте,а тебе не треба почистити?Ти чому свою дурь вонячу той ллєш?Надоїло та йди робити,а не сидиш туй!

ДМ
До мукачево нет. Адміни б*ять

Мукачево нет- а ну бистро почистіть всю ватну гниль в коментарях! Надоїло уже шо не тема то там якіть трольня пише- ви якшо бездієте то значить такі самі соучасники

С
СРСР

До 23:41.Ти без “руської” пілло спиш,чи хавчик пілло ся травить у тебе?

ОР
Очкастому рагулю

По-русски пиши, рагуль, по-русски.

(
(•_•)

По-перше , я не говорю , а пишу ...! По-друге, я написав ...але ти мене зрозумiв . По-трете, в чому досягнення вукраiни I тебе особисто !? I напослiдок, ти в своiх коментарiях , сам собi протирiчих-це вже дiагноз ! Чао, амеба !

УК
Угннтенное крестьянство Закарпатья

Товарищи пролетарии Великороссии! От имени всего угнетенного крестьянства Закарпатья ждем от вас не просто "бла-бла", а конкретньіх действий по свержению буржуазии России. Потом с помощью братского российского пролетариата свергнем наших панов-кровопийц. Разожем,товарищи, мировой пожар революций! Да здраствует пролетарский интернационазм! Да здраствует артель! С коммунистичнским приветом!

С
СРСР

Ленину. Капиталистическая рознарядка.Выгнать быдло на польские плантации тчкПрочистить канализационную систему в Праге тчк Поменять памперсы дону Корлеону тчк.Потом радоваться светлому капитализму тчк Танцевать на фестах и майданах тчк Лечить не надо,а то долго протянут тчк Образование закончить на изучении алфавита тчк Потом радоваться,восхвалять тчк

ДН
До нижьоi тварини (•_•)

При СССР той , хто здобув бакалавра , спецiалiста, майстра ...то вони не пiдтерали гузицi европейцям, не мили парашi в Еврoпi, не носили малтер в Чехii, але ви хохли завжди любили та любите виконувати -саму брудну роботу , пов’язану з фекалiями !

Л
Ленин

Товарищи, ваша задача - после залпа Аврорьі на Латорице захватить почту и телеграф в Мукачево. Тчк. Повторяю - захватить почту и телеграф.Тчк. Потом будет вам всекоммунистическая артель. Тчк. Конец связи. Тчк.

ДК
До КРСС (•_•)

Якби барани вукраiнськi цiкавились справжньою дiяльнiстю Сталiна ...! По-перше , Сталiн був за безкоштовну освiту для всiх жителiв республiк . По -друге , запровадив « Артель» ! Що таке Артель ? Поцiкавтесь, барани з чубом на головi !! Це якщо дуже коротко !!!,

С
СРСР

До КПСС.Для чого життя віддавати, життям треба насолоджуватись.Просто треба розум включити!

К
КПСС

Товарищ, скоро восстанет вождь пролетариев - Сталин и уничтожит всех капиталистов в мире. Готов отдать жизнь за светлое будущее коммунизма?

С
СРСР

Ще до 15:11. Так вони і “руйнують”,крадуть все до фундамента.А гопота дурна скаче з “радости” ош вни “сятый” капіталізм строять.Капіталізм,який з них робіть будароумивачу.То лем безумні можуть кламти свою жизнь,заставати за тих коїх обкрадує і робіть жебраками.

ДЧ
До Чуеш

колоп перед Тобов долів ! Ти хоть историю знашь !

С
СРСР

До ЛЮДИНЫ,15:11.Супер,приємно што є ще розумні люди.Я думав,што килаві бандерштати всім промили мозги і всіх зробили помивальками у капіталішту!?Виджу ще люди розумні є,може не всьо втрачено! Дай пять чоловіче!

ЧА
Чуеш андроiд бракованый

Совок , навiть таким як ти дав безкоштовну освiту , мати тебе усрала в лiкарнi-безкоштовно при совку, якщо не тебе ,То твоI батьки точно народилися в совку без хабара !!!! Не подобаеться СССР то зруйнуйте все до фундаменту , що залишилось вiд совка , барани !

A
Andron

До правдоруба. Но ти фантазьор. Лиш лишивисся в минулому столітті. Совкове виховання лишило слід. І в українця.

П
Правдоруб

як ці постанови-провокації вже дістали!!! "Спалили" після того, як ТУКЗ - УВАГА - ВЖЕ ПРИДБАВ (купив) НОВУ БУДІВЛЮ для свого товариства в якому зараз й перебувають...кому цікаво зрівняйте дату придбання нової будівлі та "підпал"!!!! Чітко вбачається САМОпідпал, як колись 27.02.1933 року фашики підпалили собі ж Рейстаг!!!

ДУ
До українця

Неандертальці, тать спалилисьте вже вшитку Україну!Йолопи, вас з якого пекла сюди,на сю грішну Зимлю,принесло!?А чоколадних,луценків...не ви чорти привели у кабінети!?Вас зрадив розум,колисьтеся укотили!

У
Українець

Мені здається потрібно всіх сепарів палити в тому числі моцкаля і шоколадного зрадника, а прокуратура України працює проти держави. Вони зрадники будуть скоро сидіти в тюрьмах разом з алкоголіком луценком

Читайте також