Підозрюваному у вбивстві закарпатки Габріели Яцкович загрожує до 15 років ув'язнення

8
0

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного виноградівця за фактами умисного вбивства та крадіжки речей 37-річної ужгородки.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що тіло 37-річної ужгородки виявили на горищі її будинку 12 січня, після майже двотижневих пошуків.

Правоохоронці з'ясували, що до вбивства причетний 30-річний знайомий загиблої, мешканець Виноградова. За даними слідства, 30 грудня 2021 року в Ужгороді між обвинуваченим та його знайомою стався конфлікт, під час якого він її притиснув до підлоги і перекрив дихання. Як наслідок, смерть жінки настала від механічної асфіксії – удушення.

Намагаючись приховати злочин, обвинувачений переніс тіло на горище, а сам повернувся до Виноградова, прихопивши з собою особисті речі потерпілої. Зокрема, викрав і мобільний телефон, з якого ще певний час відповідав на повідомлення, аби відвести підозру про зникнення ужгородки.

Ще 14 січня, 30-річного виноградівця взяли під варту, без можливості внесення застави. Під час судового засідання чоловік зізнався у вбивстві та розповів про свої мотиви. Наразі зловмисник перебуває під вартою без права внесення застави.

Обвинувальний акт скеровано до Ужгородського міськрайонного суду для подальшого розгляду. У разі доведення вини чоловіку може загрожувати ув’язнення на строк до 15 років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також