Підозрюваним у зґвалтуванні юної мукачівки продовжили срок тримання під вартою

2
10

Таке рішення виніс вчора 7 травня суддя Мукачівського міськрайонного суду.

Нагадаємо, Mukachevo.net розповідало про те, що 10 березня із заявою до правоохоронців звернулась 36-річна матір постраждалої, яка повідомила про зґвалтування її 15-річної доньки.

Того ж дня поліція затримала підозрюваних, якими виявилися 5 мукачівців, 4 з них – раніш судимі.

Правоохоронці відкрили провадження по частині 2 статті 152 ККУ, тобто зґвалтування, вчинене повторно або особою, яка раніше вчинила будь-який із злочинів.

Раніше, Мукачівський міськрайонний суд взяв підозрюваних під варту на 60 діб. Цей срок закінчується тому суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою зе на 30 діб.

— Вивчивши матеріали додані до клопотання, заслухавши позицію сторін, взявши до уваги особливу тяжкість вчиненого злочину та наявність ризиків, передбачених ст.177 КПК України слідчим суддею продовжено строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 30 днів, - зазначаться у повідомленні суду.

Коментарі

ПП
Порох Порошен

Я написала на иств они ответели что будут провирять

B
BoSS

Их уже выпустили уже на побегушках бегают и кречат ко ко ко

ДС
До Сізо

Ты Пёс необоснованный покажи свое лицо и тогда будем говорить!

С
Сізо

Череп джані ладідь око і сухарі сушіть скоро там же будете

2
222

наркомани коньчені дись шось украли уявилися тварі досовські

1
12345

смішно читати я захищають покидьків. Їх попустили на сізо. Інфа 100%, від знайомого. На суді вони кричали що більше не витримають такого. З ними покінчено вже)))))) вони ко-ко-ко))

И
Иван

Слухай ти, анонізме, якшо ти по жизні петуховській жиєш і одобряєш такі ж дії то напиши хто єсть ти. Педалиш тут воздух. Кому в очі казати? Тим шо под хвіст дістали вже а вийдуть бо кашлянеся за них та будуть на побігушках дале шнирити? Не бери глибоко по поверхносто даже не тянеш

2
213

Аноніму, таким хто захищає цих уродів, також кастрація

А
Аноним

Василю, питух ти з порваним очком ти се у леце комусь і з них зкажи чи сикло ?

V
Vasilj

Кастрація петухам

Читайте також