Підпал через тендер: У Сваляві шинами підпалили будинок начальниці відділу освіти (ВІДЕО)

8
8

Приватний будинок очільниці відділу освіти Едіти Грабар, як вона вважає, підпалили, щоб її залякати.

З і слів жінки, у будинку тривав ремонт, а в цей час вона з сім’єю проживає у родичів. Чиновниця впевнена — займання не випадкове, а вчинене з метою залякування і тиску на неї. Підозрює жінка власників фірм, яким не вдалося перемогти в тендерах на харчування в школах.

— Вони були зацікавлені в тому, щоб рішення по тендерних процедурах, заключення договорів приймалися саме на їхню користь, а не по закону, - вважає Едіта Грабар.

Одразу після інциденту зі Свалявської адміністрації направили офіційного листа в Генеральну прокуратуру з проханням взяти слідство під свій контроль, але поки відповіді не отримали.

У Сваляві у поліції та прокуратурі від коментарів відмовились, а обласній прокуратурі повідомили, що справою поки займається поліція.

— Відкрите кримінальне провадження за ч. 3  статті 15-ї, та ч.2 статті 194 – умисне пошкодження майна шляхом підпалу. Ведуться слідчі дії. Призначено експертизу, але результатів поки немає, - розповідає т.в.о начальника відділу комунікації поліції Закарпатської області Тетяна Щоголєва.

Місцеві, за інформацією журналістів, знають хто підпалив будинок, але всі мовчать – бояться.

Детальніше дивіться у сюжеті телеканалу Сіріус:

Читайте також: У Мукачеві згоріли Wolkswagen Сaddy та Skoda Octaviа

Коментарі

4
44

тать 4 емелети

НН
но нє?

воліла небога не кликати кореспондентів, бо туй коментатори таку їв напишуть біографію, што не буде рада

ПД
Правдоруб до "До правдоруба 16.05.2018 11:01

Само ТОЧНІШЕ (бо точніше аж ніяк) це те, що ВСІ РИГИ зараз ПРИ ВЛАДІ, лише "шкурку" змінили на іншу. Ця шалава Грабар під будь кого "лягала" коли їй шили кримінал, як треба було то і під СБУшника Толіка Гурцика, а як треба була то й під тодішнього прокурора "Рижого" і таке інше під нижчих по статусу. Ця хвойда завжди всіх лякала своїм "зв'язком" із Гурциком, от тільки річ в тім що то був за "зв'язок"....статевий чи оперативний (як джерело)???? хоч скоріш за все і те і те РАЗОМ, як казав Гурцик "треба суміщати нужноє з полезным"....

К
Корінний

Мале питання до чиновниці Грабар на яку зарплату побудувала цей будиночок тоді би можна поспівчувати......бо чуючи про її бурну діяльність і знаючи про зарплати чиновників питань більше ніж відповідей а їх повинні ставити правоохоронні органи якщо вони є....

П
Петро

Домик як для чиновниці не скромний

О
ого

які у Сваляві бурливі партійні пристрасті

ДП
До правдоруба

Можна і точніше, всі риги в друзях в москаля, а хто виграє тендери обкрадаючи дітей в садиках та школах всі знають , це блюк з кошельом роблять.

П
Правдоруб

За просто так ніхто нікому поганого не робить. Краще поцікавтес, як Грабар Е. крала бюджетні кошти коли була на посаді заст. голови Свалявської РДА. А ще поцікавтеся скільки закордонних грантів вони привласнила примушуючи давати її відкати за оформлення документів на ці гранти, як посадова особа. В Сваляві ВСІ знають, що начальник освіти Регіоналка коханка екс голови РДА прихвостя Азарова Уліганинця Г.П. Грабар не вийшла з ПР її звідки вигнали за корупційі схеми які вона робила під прикриттям голови Ррда Уліганинця прихвостя Азарова ! буду застпником вона продавала через класних керівників зош дишеві форми які на ринку коштують 150 грн продаючи їх по 350 заробляючи на кожній дитині ! це все щи цветочки будуи на посаді заступика вона в один і тойже час умудрялася бути в рда де їв ставили 8 за робочий день викладаючи в університеті там тоже отримуючи години в робочий державний час також бути за кордоном !!! це копертфіл перевертень ! була в БЮТі потім щоб зайняти посаду перестрибнула в

Читайте також