Підприємець годував цілий Чоп зіпсованими продуктами

9
0

Протягом цього тижня комісія з обстеження готовності інфраструктури міста до прийому і обслуговування гостей чемпіонату Європи 2012 проводить перевірку об’єктів щодо відповідності закладів сфери послуг та торгівлі санітарно-гігієнічним нормам та правилам торгівлі й комфортного обслуговування покупців.

 

На сьогодні робоча комісія обстежила переважну більшість закладів центральної частини міста, в роботі яких було виявлено різної міри порушення. Неочікуваним для членів комісії стали порушення всіх можливих норм та правил торгівлі у магазині «АВС», більше відомого серед мешканців міста як «Пекарня» що належить ТОВ «Інтерпак» та знаходиться за адресою вул..Головна, 52. Членами комісії було виявлено тут сенсаційно велику кількість прострочених продуктів харчування. Як відомо, даний магазин є власністю одного з найбільших приватних підприємців міста Палко В.Е., добре знаного чопівцям як власника міського ринку, роботу якого через значні порушення в тому числі і за торгівлю неякісними харчами призупинено ветеринарною службою ще минулого року. Нажаль цей факт не став уроком для підприємця аби навести лад у своєму бізнесі.
 
Протягом декількох годин членами комісії, до якої входять представники  Ужгородської районної СЕС було знято з реалізації м’ясну та молочну продукцію, ковбасні вироби, пиво, кондитерські вироби та ряд інших продуктів харчування. Прострочені харчі були виявлені майже на кожній полиці магазину. В холодильниках стояв несумісний з їжею сморід, а дату виготовлення та реалізації на деяких видах продукції взагалі була відсутньою. Як повідомили працівники СЕС головним санітарним лікарем буде винесено постанову про зняття з реалізації даних продуктів, а адміністрацію магазину буде притягнуто до адміністративноївідповідальності.  Але ж чи допоможе це уберегтись жителям Чопа від подальшої покупки недоброї їжі? Можна лише здогадуватись, скільком людям вже до цього часу «додало здоров’я» таке нахабне та нелюдяне відношення горе-підприємця до жителів Чопа. Залишається сподіватись на власну обережність та хоч і млявий, та все ж контроль з боку санітарної служби. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також