Підприємці Рахівщини скаржаться на брутальний рекет з боку місцевого УБЕЗу

14
11

А точніше його очільника маловідомого Богдана Бендака.

Як пише місцеве видання Rakhiv.in з посиланням на місцевих підприємців, які займаються лісом, а також активістів, останні півроку рахівський УБЕЗ за вказівкою свого керівника намагається взяти під жорсткий контроль лісову галузь району. Жоден автомобіль з лісом не може вільно пересуватися Рахівщиною, і байдуже, якщо на сировину є усі необхідні документи. Працівники УБЕЗу без будь-яких на те законних причин, окрім як особистої підозри, мовляв, це "лівий" ліс, зупиняють автівки та затримують вантажі на невизначені терміни з натяками про необхідність домовитися. Видання пише, що мова йде про типовий рекет зразка 90-их років.

Разом з тим, йдеться у матеріалі, на очільника рахівського УБЕЗу вже написано кілька скарг та заяв у правоохоронні органи, однак жодних дій згідно з ними ніхто не вчиняє. Відтак, місцеві припускають, що про "бізнес" Бендака добре знає його керівництво і тому покриває його.

Про усі подробиці скандалу, який наростає на Рахівщині, включно з документами читайте у матеріалі Лісову мафію Рахівщини очолив… місцевий УБЕЗ?

Коментарі

Г
Гуцул

З такими "правоохоронцями"як Богдан Бендак,скоро ліси будемо їздити дивитися в Європу,лісова мафія дуже гармонійно об'єдналася з мафією міліцейською.На сході України гинуть патріоти,а директори лісгоспів з ментами-жирують і день,ніч тирять що не встигли розікрасти.Як бути з лозунгом Майдану "Бандитам-тюрми"?!

УВ
Управлiння ВБ

Чорнухою?! Хлопцi, проведеться тепер службова перевiрка, I не так, як минулого разу... Там побичимо... А я обов'язково вам представлюся, ви будете здивованi. Павло Васильович до цього немаэ нiчого. I взагалi, особисто я з Басарабою зустрiчався 2 рази за все своэ життя. На рахунок по темI: я ж лише по темi, я ж особисте життя Бендака не чiпаю, хоч i багато що й тут знаю.. Але це все ж особисте, там табу... Ще раз повторюю, перестаньте мутити, рекетувати, давити. Богдан, скоро вас попросить написати рапорт, якшо передадуть привiт з Ужгороду, не дивуйтеся, то вiд мене. Сказав би: честь маю, але не маю

УВ
Управлінню ввб

Якщо вже щось пишеш то по темі ! Ато змішав грішне з праведним. І взагалі перестань займатися Чорнухою! Басараба п.в. Замовник цієї статті ! Мельник обслуговує його це всі знають! Але окрім писанини вони нічого не можуть. Сказали би в очі ! Бідолаги Диванні !!!

УВ
Управлiння ВВБ

Ще спитаю: а Приступа тобi чим заважаэ? Мiшаэ красти лiс, кришувати чорий ринок лiсопродукцii?? Ну да, в такому випадку людину треба мiняти... А з директором Грiнвуда, там у вас як, сходиться бухгалтерiя? ))) ну ну.... Ми це скоро поправимо, пане Бендак

УВ
Управлiння ВВБ

Ну шо, продовжуэмо питання ?! Ну це я риторично... Пане Бендак, а по кришуванню нелегальних залiв iгрових автоматiв теж будемо розповiдати?! Й про те, як ви заплатили 20 тис. $ за те, щоб всадить в крiсло директора Рахiвського лiсгоспу свою людину... Правда, не все так гладко тобi вдаэться... Цiкаво тобi, хто це все почав? Той, хто хоче жити по новому... Вiльнi люди, яких обурюють перевертнi в погонах, такi як ти.... Продовження незабаром :-)

УВ
Управлiння ВВБ

Треба керуватися законами, тодi буде порядок. А Бендак - простий рекетир у погонах. Зловив на цьому тижнi машину лiвого лiсу у Богданi, вночI, ясна рiч, взяв храбря 6 тисяч I вiдпустив... Я все про тебе знаю, Богданчик, це лише початок твого викриття. Тепер будуть знати й iншi

Д5
до 555

назвіть хоть одне прізвище "нових" у владі

5
555

Одні з другими пов"язані і дуже в "засос". Але людям від того не легше, бо скоро Закарпаття з своєю природою стане голим і босим. Іде знищення всього, що будували наші діди і прадіди. Люди отямтеся, подумайте про своїх дітей та внуків. Де наша "НОВА ВЛАДА"? Продовжує красти та нахабно обманювати народ!!!

М
Мункач

Біда у тому, шо они воюють з підприємцями лем для того, аби рубати хащу своїми людьми...

I
Istvan

Підтримаю УБЕЗ!!

ПД
патріот до лісників

Правильно робить УБЕЗ, бо ви вже весь ліс вирубали!!!

Читайте також