Підприємці з логойдівського ринку радилися, що робити далі (ФОТО, ВІДЕО)

12
2

Люди на емоціях «роздавали» усім, та найбільше пожежникам.

У понеділок, близько 9.30 у адмінбудівлі «логойдівського» ринку зібралися підприємці, які постраждали від пожежі. Обуренню людей не було меж. На емоціях дісталося усім, та найбільше – представнику міськвиконкому, присутньому на зустрічі, та пожежникам. Багато хто продовжував наполягати, що в пожежні приїхали без води.

Близько 11.00 на зустріч до людей прийшов представник спілки підприємців, який передав поради міського голови, як потрібно діяти в цій ситуації. По-перше, нічого не чіпати на місці пожежі. По-друге, скласти список матеріальних втрат. По-третє, сформувати ініціативні групи для спілкування з відповідними відомствами.

Підприємці домовилися, що сьогодні ж підпишуть звернення до відповідних владних інституцій (міськвиконком, МНС, прокуратура, тощо). Після обіду ж підприємці зібралися йти на прийом до міського голови.

Коментарі

ММ
Мешканець Мукачева

Нашу сьогоднішню владу може охарактеризивати лише за одним вчинком: вогонь локалізували близько 16.45, а ще в 16.20 Золтан Лендєл спокійно сів в автобус і поїхав бухать до Ужгорода на день міста. Вот така у нас влада

Л
Лоци

Зняти Лендела

Читайте також