Підприємцям відмовили у дозволі на встановлення вітряків у Карпатах (ФОТО)

23
15

Сьогодні Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області відмовило у видачі дозволу на початок будівельних робіт щодо розміщення вітряків на полонині Боржава.

Про це повідомив перший заступник міського голови Ужгорода Іштван Цап, який опублікував документ управління.

Згідно цього документу, відмову дали через грубі порушення в проекті.

"Проектна документація виконана з порушенням вимог пунктів 8,9 Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.05.2011 №45 (із змінами та доповненнями) та порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року №560. У видачі дозволу на виконання будівельних робіт відмовлено.", - йдеться у документі.

Пропонуємо почитати статтю: Вітрові електростанції: якої шкоди можуть завдати ВЕС Божавській Полонині на Закарпатті



Коментарі

1
123

14:57,менджул,ви тупі гавкачі,котрим вержуть пару купійок оби скавуліли. Чому не гойкаєте,коли ліс унічтожавуть?Бо Європі ліс треба і сороси не заплатили за гойкання! Кажеш нашто вітряки? А кілько в Закарпатті ГЕС,АЕС,ТЕС....!? А вітрова енергія останеся для нас при різних розкладах. Гавкачі кричали,колись,што Закарпаття рекреаційна зона і нищили заводи,фабрики.... Гуцул правду пишеш,вони хочуть,щоб тут були лише раби-заробітчани! ВІТРЯКИ ПОТРІБНІ ЗАКАРПАТТЮ! НЕ СЛУХАЙТЕ ПРОПЛАЧЕНИХ “ЕКОЛОГІВ”!

А
ааа

Нічого, відкорегують проект, подадуть знову та й дадуть дозвіл

Р
рок

майже проблеми з откатом.

А
Ахметов

Замовчати всім!!! Коли захочу - ТОДІ щось й дозволю, до тих пір bидло має писки заткнути та й мовчати.

В
Воловець

Добре шо заборонили. Хочут розказати шо то велике благо, пару гривень шо йдут за оренду землі, через девальвацію (30 років) будут похожі на сльози соломка за вітряками.

Т
Троцкій

Це просто зміна табличок. То раніше вітряки хотіли ставити люди від Петі. Влада змінилася і потім вітряки на те місце прийдуть ставити люди від Вови.

Г
гуцул

Закарпаття- миє лиш бути розсадником зааробітчан для усьої європи .Кіби заробітчанам тулько платили як проплаченим "екологам " з грантів европи і яби виступап протів.

М
Мацкаль

Супер, Урааа!!! Не будет этой фигни у нас )))

М
Менджул

Дуже файноє діло . На фраца тоті вітряки на полонині ! До 123 : яка вто тобі альтернатива ? В Украйині електрикы до х...и бульше ! А йсі вітрякы якраз и будуть утяговати из бюджета гроші , тай ни малі .Мало дого изпаскудять на нич тоту полонину .Нидоста што яфенаші йі уже гет засрали ...

F
feri

Зато теперь по готовой документации кое-кто другой построит

Д1
до 123

скажи, нашотти тоті вітряки? Вижу мавбись дашо за то. Та ко проплачений - ти чорте і такі як ти.

1
123

Всі проплачені “екологи”,“волонтери”,то ланцюгові пси у боротьбі за ринок.Де були “екологи” коли нищили Карпатський ліс? Вітряки по всій Європі до якої ви так рветеся.Але тут бандобариги захопили всю енергетику отже альтернативі не дають розвиватися!

В
вася

Іштван Козел ще не сидить?

3
321

молодці!

М
мкчв

Кілько треба занести аби дозволили?

Читайте також