Підтримала Україну: Словацька тенісистка вийшла на матч проти росіянки у синьо-жовтому вбранні

5
3

Словацька тенісистка Анна Кароліна Шмідлова показово вийшла на матч Ролан Гаррос проти "нейтральної атлетки" з росії в одязі у кольорах прапору України.

Словацька тенісистка Анна Кароліна Шмідлова підтримала Україну під час матчу першого кола Roland Garros-2023 з росіянкою Веронікою Кудерметовою, яка грала в нейтральному статусі через повномасштабне вторгнення РФ на українські території.

28-річна Шмідлова провела поєдинок у синьо-жовтому одязі, висловивши таким чином солідарність з Україною у боротьбі з агресором.

Словацька тенісистка у синьо-жовтому вбранні вибила росіянку з Roland Garros. Матч завершився розгромною перемогою словацької тенісистки з рахунком 6:3, 6:1.

Після перемоги Шмідлова виклала в сторіз Instagram свою світлину з поєдинку проти росіянки, додавши два сердечка в кольорах прапора України.

Вчинок словацької спортсменки прокоментувала українська тенісистка Катаріна Завацька.

"Вона насправді повністю на боці України і багато разів запитувала мене, чим вона може допомогти в Словаччині, в Братиславі. Можливо, якісь заходи для підтримки українських дітей. Це не так просто спланувати, але дуже хочеться, і ми активно про це думаємо", – розповіла Завацька у коментарі btu.org.ua.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

*
*****

Красунечка!

Н
Но

файна і розумна! Дякуву!

Ф
Ф

SUPER

Читайте також