Підтвердилась смерть зниклого в зоні АТО закарпатця - Маркусь Віктора

17
8

Сьогодні підтвердилась загибель ГЕРОЯ - Маркусь Віктора Васильовича мешканця с. Вербовець, який зник безвісти 18 лютого.

Як повідомляє спільнота "Допомога захисникам України - Виноградів", тіло земляка завтра прибуде на Закарпаття.

Планується встрітити героя з почестями і супроводити до рідної домівки. Колона з автомобілів буде формуватись біля санаторію "ТЕПЛИЦЯ" за адресою м. Виноградів вул. Копанська 265/А.

"Всіх небайдужих просимо приєднатись та відати останню шану полеглому ВОЇНУ та НАШОМУ ЗАХИСНИКУ.", - йдеться у повідомленні.

Про точний час зустрічі та збору автоколони буде повідомлено вже завтра.

Коментарі

Z
Zoltan

Было у нас в 91-ом все: 600 т. квадратных метров, 50 м. жителей, полезные ископаемые, чернезем, тяжелая индустрия, Карпаты, Крым, море... Была у нас величейшая перспектива! Покажите хоть одно государство в мире, которое с таким огромным талантом и успехом могло проср@ть все это за 24 года!

Г
Гой

Ще жидня не нажерлася тупими слов'янами?

В
Вірюпорошенку

Так втрат нема! Героїневмирають. Дебільний народ вірить тв каналам і помирає за олігархів! Країна ідіотів! Самі собі зруйнували прекрасну спокійну мирну державу, щоб олігархи їх посилали на смерть вбивати один одного! Рафіновані дебіли! Скачте дальше!

ТЗ
Таких зниклих десь 1200

1

ЄУ
Єще Украйонска нє Зґінєла

Люди, опам'ятайтеся, не їдьте туди ні з доброї волі, ні з ні примусу!

С
Сибиряк

В новинах, тільки що сюжет - полонені кіборги в аеропорту відкопують в завалах тіла. Не цінують ваші офіцери життя солдата.

Я
я

Коли вже це скінчиться ?Скільки ще треба жертв ??? Вічна память Герою. Співчутя рідним.

КД
кожен день хоронять

Це жах!!!!

Читайте також