Підтвердилася загибель ще одного закарпатця в АТО - Романа Козичка з Тячева

16
5

Як повідомив керівник тячівського волонтерського центру Богдан Колодницький, брат загиблого під Дебальцевим 30-річного тячівського бійця 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Романа Козичка опізнав його тіло.

«Вантаж-200» доставлять на Закарпаття літаком. Через нельотну погоду він затримується, пише tyachiv.com.ua.

Тим часом на Тячівщині готуються провести свого героя в останню путь з усіма військовими почестями. За попередньою інформацією, похорон відбудеться в Тячеві у п’ятницю, 6 березня.

Це вже друга втрата Тячівщини в неоголошеній війні. 4 грудня внаслідок обстрілу загинув 27-річний боєць 128-ї бригади Олександр Шимон з Углі.  

Коментарі

А
Антимайдану

Дурак ти просто.

А
Антимайдан

До вумних коментаторів: а ви чому не позаписуєтеся в одну з бригад волонтерів "чорний тюльпан" і не прискорите знаходження тіл наших ГЕРОЇВ на території підконтрольній бандам терористів??? Щоб вони всі зразу приїхали!!! Обіссалися!? Гівнюки! СЛАВА ГЕРОЮ УКРАЇНИ! СЛАВА ЗАКАРПАТСЬКОМУ ГЕРОЮ! СЛАВА ТЯЧІВСЬКОМУ ГЕРОЮ! СЛАВА ГЕРОЮ РОМАНОВІ КОЗИЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А вам стидобродам Г А Н Ь Б А !!!!!!!!!!!!

Ж
Жаль

Такая политика, выдавать по 1 бойцу. А сколько их, погибших и пропавших без вести. Царство Небосное всем погибшим ребятам ! Вечная память. Надоели все эти тайны, маскировки... Хоть кто то скажет наконец то правду, всю.. И самое главное что бы ОТВЕТИЛИ те кто виновен в гибели, как допустили...Кровь людская не водица- проливать ее не годится!!!

А
Антон

Хтось рахував, котрий це за рахунком від виводу військ із Дебальцева??? 15тий?

П
Печалька

Реально каждый день кого то привозят,ну это понятно лучше месяц каждый день по 1му,чем сразу 30 чел.

Читайте також