Пільгове житло, ремонт дахів та вулиць : Мер Мукачева провів прийом громадян

8
6

Як повідомляє міська рада, цього разу прийом громадян проводився вже в новому форматі. Прийом міський голова, разом із заступниками із залученням керівниками структурних підрозділів, проводитиме два рази на місяць.

Спектр питань, як завжди різноманітний – це й проведення ремонтних робіт в місті, створення умов для реабілітації осіб з обмеженими можливостями, питання  медичного захисту та інші.

Левова частина питань, з якими зверталися до представників влади – необхідності проведення ремонтних робіт. Це стосується і ремонту дахів, вулиць, внутрішньоквартальних проїздів. Зазначалося, що в місті і наступного року триватиме оновлення інфраструктури – тому в план робіт будуть включатися об’єкти, на яких роботи цьогоріч не проводилися.

Міський голова зазначає, що у 2016 році держава зобов’язала місто фінансувати заклади профтехосвіти. А це близько 35 млн. гривень, що становить 10% дохідної частини бюджету. Тому чимало коштів, які планувалося витратити на оновлення інфраструктури міста, спрямовано на ці потреби. Вже з наступного року держава знову буде фінансувати заклади профтехосвіти – це передбачено проектом держбюджету.

Ряд представників громадських організацій пропонували міській владі організувати для осіб з обмеженими можливостями гурткову роботу, для їх адаптації до суспільства. Таку можливість розглянуть фахівці управління праці та соціального захисту населення.

Також озвучувалося питання виділення житла пільговій категорій населення.  Зазначалося, що в з наступного року буде можливість вирішення проблеми. Їх в місті отримуватимуть , хто цього першочергово цього потребує. При цьому держава кілька років поспіль не виділяє для цих потреб коштів.  Місто візьме на себе витрати з часткового вирішення цієї проблеми.

Коментарі

Н
Неля

Шановний Андрій як нащод безвідсоткового кредиту на житло?Коли це буде реальністю в нашому місті Мукачево.

М
Мукачівець

Кожного першого та останнього понеділка проводиться зустріч з громадянами , підіть подивіться ... ОБІЦЯНОК !!! МОРЕ !!! , а вирішення НУЛЬ !!! Як і при попередніх Балогах .

Р
руснак

купив нянько синови-дебілови посаду мера,побавитися..бо дебіляткови завидовсьокому скучно..а тот щоки надувать ходить..авторитета ноль..сам ноль..ще й тупий як двері..зами под стать..

Д5
ДО 55

Класний коментарій,повністю піддержую.

5
55

мер гавно і його жона мерша

М
мукачівці

Коли буде наступний прийом громадян міста у мера? Де будуть опубліковані дати прийому?

Читайте також