Пішохідний центр Мукачева знову перетворюється у безкоштовну парковку (ФОТО)

16
18

Попри шлагбауми місцеві водії нехтують забороною паркуватися у пішохідній зоні міста.

Якщо раніше це дозволяли собі всього кільк автовласників, то зараз їх уже з десяток. Як то кажуть, поганий приклад - заразний.

Зауважимо, що рух в центрі Мукачева було обмежено влітку 2011 року після численних скарг містян та кількох ДТП в центрі міста, коли авто зносили стовпи та лякали перехожих.

В якийсь момент здалося, що місцеві водії змирилися з тим, що центр міста є пішохідною зоною. Виявляється, ні.

Як доказ - ці фото, зроблені редакцією близько 14.00 у четвер, 12 вересня по вулиці Пушкіна.

Коментарі

П
пенсіонер

Питання не в брелках, порушеннях правил парковки, хто і як намагається порушути норми законів, тощо.Справа в тім, що ця влада неспроможна нічого покращити у цьому житті та і в Мукачеві загалом.В правовому суспільстві чиновник починає із себе, він якщо на службі у державних органх, то він в принципі немає права порушувати закони.А унашій державі старих чиновників ніякою силою неможна виперти з насижених місць, так як дірвалися до державного влова і відірвати неможливо! Молодим, освіченим не дають себе проявити, тотальна корупція, кумівство,блат та багато інших чинників, які унеможливлюють навести порядок у суспільстві та і покращити життя громади.

ММ
мешканець міста

начальник даі нажер такі жопи за пару років шо ледва ходить.може пора го відті копкати у ті масні гузиці?та класти когось шо буде дашо робити?

ММ
мешканець міста

питання до всіх..накуя нам у місті даі вмісті з тим сним взяточником дуловим?такого бардака на дорогах не було ніколи..

1
111111

ДО Я - ціла європа має безкоштовні стоянки машин, ти мабуть був тільки у Венгрії та перепутав з європов , бо лим там десь однам платна стоянка. ---- А не тільки в місті нема шо продавати , а і в районі вже давно районські державні мужі вже всьо порозбирали і землі , і озера , і карєри і т.д.

С
слон

у вариши уже не має що продавати, розбазарили з безцінь комунальне майно, землю, зараз забудовують парки, скоро і тротуари продавати будуть та буде ще з десяток інших бізнес проектів типу "брилки від шлагбаумів" від наших чиновників з мерії, бо за пару тисяч гривень зарплдати вони там сидіти не будуть, бо навчені по іншому - красти та бізнесувати.

Я
я

до 99 а де ти в европі відів обо стоянка бола безплатна я обйіздив цілу европу не відів у торгових центрах безплатних стоянок а ти навірно лем по телевзору відів европу шо так розумно говориш

А
Ана

У центрі міста повний бардак. Саме цікаво спостерігати як великий бізнесмен, якому приблизно 18,5 років, який вже зумів заробити на СВОЮ МАШИНУ, носиться пр центру міста з швидкістю, яка дозволена лише на трасах, і як мамочки з калясками чи татусі, які прогулюються з дітьми відскакують від машин. Але всі все розуміють бізнесмен спішить - йому треба по справам, його ще не всі помітили, йому треба ще один круг по центру проїхати... А міліція, що спостерігає, ну і відскакує разом з всіма...

ПГ
почесний громадянин

проблему можна решить поставить мера продажного добрий день ни влада а базар а еще в европу хотим до черножопих не больше

9
99

правильно пише Мукачівець. Чого редація не проаналізує та напише чому і для кого закрили вул,Возз'єднання паралізавовши весь вариш? А газдам стоянки кіть такісьте "європейці" то стоянка на ТЦ у світі перші 2 години безплатна

I
ISTVAN

Ne daj Boh iz Ivana Pana; Riba vonity iz holovi. Take bidlo vami keruje.

М
мукачівець

Так, це питання виключно до міської влади!!! Зробіть порядок хоча б у центрі міста, де щодня проходять сотні туристів, дітей,жінок з колясками чи просто перехожих!!!

1
12345

Шановна редакція! Занесіть ці фотки меру города п.Лендєл З.З. хай подивиться що внього під носом робиться.

З
Знаючий

Цікаво хто роздав брелки мукачівським регіоналам які мають офіс і 2/3 з цим машин у центрі їхні починаючи від Шутка і закінчуючи секретарками усякими

М
Мукачівець

З цим питанням шановна редакція терміново зверніться до правоохоронних органів. Чи цих торгашів з МЕРІЇ чіпати не можна? На мою думку такої КОРУПЦІЇ, як у Мукачівській міськраді нема ніде. От так шановні Мукачівці нас поділили давно на сорти і нахабно над нами ця "долбана"-"брелкова" міська влада сміється. Відкрийте вулицю Воз"єднання і повністю розвантажите рух у центрі міста. ТРЦ "ЩОДНЯ" багато не втратить.

РМ
Редакція Мукачево.net

Дійсно, Пушкіна. Перепрошуємо. Вже уточнили

*
***

На всякий випадок, це вулиця Пушкіна, а не Миру.Хоча це не міняє піднятого в статті питання.

В
водій

Редакція, а ви скажіть, як вони туда заїхали?!??!? Може хтось в міськраді пульти продає?!!?!?!? І у мене є пульт, за 50дол купив і на возєднання. Корупцію, шукайте в міськраді!!!!

1
12345

Менше хай мерія продає брилків від шлахбаума. Для чого його класти. Напевно для того щоб на цьому мерія заробляла гроші не погані 100-150 доларів брилок

Читайте також