Пішов з життя колишній комісар Закарпатського обласного військового комісаріату

32
0

27 січня на 63 році життя пішов з життя колишній військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату полковник у відставці ФЕРКО Михайло Андрійович.

Михайло Андрійович чесно пройшов шлях від курсанта до полковника, прослуживши своїй Батьківщині в рядах її захисників більше тридцяти восьми років, з них 19 років у системі війкових комісаріатів області. При цьому він очолював з 1994 по 2004 роки Мукачівський об’єднаний міський військовий комісаріат, а з 2004 по 2011 роки Закарпатський обласний військовий комісаріат. Очолюваний ним Закарпатський облвійськкомат чотири роки поспіль ставав кращим серед обласних військових комісаріатів Західного оперативного командування і вперше за нашу історію кращим серед військових комісаріатів України.

Справжній професіоналізм, особиста ініціатива, творчий підхід і наполегливість у роботі здобули йому повагу та авторитет як у вищого військового керівництва держави, за рішенням якого він неодноразово заохочувався, так ісеред підлеглих. Розсудливість, справедливість, чуйність – це ті чесноти, які були притаманні Михайлу Андрійовичу і які високо оцінені не тільки колегами по роботі, але й багатьма жителями Закарпаття.

З глибоким сумом - Колектив Закарпатського обласного та районних (міських) військових комісаріатів області.

Прощання з покійним буде проведено з 12:00. до 13:00 29 січня 2019 року в Соборі Пресвятої Богородиці по вул. Яна Каменського у м. Мукачево. Поховання розпочнеться о 13:00. 29 січня 2019 року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також