Після громадянської війни, сирійське місто Алеппо стало "новим Сталінградом" (ФОТО)

44
4

Раніше в інтернеті з'явилися фотографії з зруйнованого сирійського міста Хомс: на вулицях немає людей, а будівлі повністю зруйновані.

У Сирії продовжують порушуватися права людини через громадянський конфлікт.

З такою доповіддю виступила міжнародна правозахисна організація Amnesty International.

Останні зроблені супутником фотографії активної зони конфлікту в місті Алеппо показали, що війна ведеться з повною зневагою до норм міжнародного гуманітарного права, викликаючи великі руйнування і загибель людей.

Представниця організації Донателла Ровера назвала побачені зображення "новим Сталінградом". За її інформацією, Алеппо абсолютно спустошений, а його жителі рятуються від гуманітарної катастрофи.

На знімках можна побачити зруйновані райони міста, пам'ятки культури, що входять до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, зокрема, мінарет Великої мечеті Алеппо.

Коментарі

А
апоамп

ХУИСОС

%
%

до "?"- больше чем ты думаешь, а ты думаешь тем что в тебя заливает ТВ СМИ.

?
?

За що тебе так пучить?: твої протиріччя суперечать здоровому глузду. Какая "НАРОДНАЯ" армия? Ти хоч розумієшся, хто з ким воює?

%
%

"громадянської війни.." - редакторы, называйте веши своими именами! яка "громадянська війна"?! - террорысты,наёмники, и весь собранный шлак планеты госдепом и вассалами из европы брошен на маленькую Сирию,чтоб сменить неугодную для них власть и установить в стране радикальный ислам который планируется внедрять во всем мире для дестабилизации обстановки на планете земля и скрытия причин глобального системного кризиса и начала фашистского режима. Там народная армия воюет за свою страну, так же как и в Сталинграде наши деды дали люлей западным бешеным шакалам. От резульатов безсовестной атаки запада (США, ЕС и Израиля) зависит ситуация на всей планете,земля круглая, за углом не спрячешься!

Читайте також