Після "гулянки" у Чинадієві залишилась купа сміття (ФОТО)

40
8

У ніч з 3 на 4 серпня чинадіївці святкували День села у місцевому парку на березі Латориці.

Як повідомляє читач Мукачево.net, вже 23 число, а гори сміття стоять і ніхто їх не вивозить.

"Місцеві собаки розривають і розтягують мішки по цілому парку, де відпочивають люди і граються діти....такого неподобства ще ніколи не було", - розказує пан Владислав та надає фото з місця.

Коментарі

P
philosofik

нарешті, (не пройшло і пів місяця) загнали вчора циган з возом і вони позбирали сміття - парк знову чистий. і, до речі, циганив річку сміття не кидали а повезли кудись з возом.

M
McMurphy

От чому сільських жителів часто називають "биками"

В
Валентина

Так ми свідома нація, прагнемо в Европу, тому і спустили долів р.Латорицею весь мусор у Европу, хай привикають.

И
Изя

но бляяяяя

П
пр

Люди собі отдихали )

В
Валентина

Уже нема сміття а парку, всьо повикидували в р.Латорицю,так шо ловіть свіжий мусор! Слава нашому голові Мошаку, що зробив кірбай, і пянку до самого рана, шо нам іще треба, развлечения і нажертися...

Ю
Юрко

от поросята!

I
IronEgs

Ось тобі і культура - нема в наших громадян свідомості і мінімальної поваги до себе не кажучи уже до іншого, май на увазі громадянина. І після цього ми ще щось кажемо - що ми свідома нація яка прагне до Європи? Ми нація бидла яке іде у стаді собі ж подібних, а керують цим стадом такі ж бидлоти ! Таке сміття залишають не тільки в даній місцевості, ви погляньте що твориться на березі річок після відпочинку, а в горах - взагалі мовчу. Таке враження що ніхто із відпочиваючих не думає про завтрашній день. No comments just negative emotions!

Читайте також