Після скандалу в ресторані звільнили опера Департаменту стратрозслідувань

83
4

З Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції звільнили працівника Манасяна Віталія за декілька годин після скандалу в столичному ресторані.

Як розповів голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців та бізнесмен Максим Шкіль у Facebook, вранці 21 квітня у столичному кафе "Гудвайн", він заздалегідь замовив собі стіл, а коли прийшов у ресторан – йому повідомили, що за ним сидить інший чоловік.

Коли йому повідомили про те, що стіл зарезервований, він почав ображати працівників закладу. Шкіль додав, що чоловік йому погрожував, але потім все ж пішов.

За даними бізнесмена, то був працівник Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Манасян Віталій.

У НПУ підтвердили Українській правді, що це дійсно був їхній співробітник. Працівники відомства вивчили допис у соцмережах, поспілкувалися з адміністрацією закладу та свідками, після чого погодили з головою Нацполіції Іваном Вигівським звільнення оперуповноваженого.

Керівник Департаменту стратегічних розслідувань Андрій Рубель зазначив, що співробітникам, які ганебною поведінкою паплюжать честь та високе звання офіцера, порушують етичні правила поведінки – не місце в поліції.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Вася

[url=https://google.com/]google.com[/url] [url="https://google.com/"]google[/url] [url:google|https://google.com/] [url label="google"]https://google.com/"]google[/url] [link:https://google.com/ | google] [link:https://google.com/ google] [link url=https://google.com/]google[/link] [https://google.com/ google] [google](https://google.com/) [[https://google.com/ google]] [URL="https://google.com/"]google[/URL] [L=https://google.com/]google[/L] nurses essay writing "google":https://google.com/ [link=(https://google.com/)] google.com[/link] google [url=https://google.com/] https://google.com/[/url] google [L:https://google.com/]google[/L]

В
Вася

Як на мене, сенс життя полягає в тому, щоб все життя шукати та займатися конспірологією Нещодавно, натрапив на дуже круту статтю під назвою "масони: розкриття таємниць одного з найзагадковіших орденів у 2024 році"! Стаття пропонує глибокі дослідження та роздуми про різні аспекти життя та філософії, я багато чого для себе підкреслив з них!

С
суддя

най почекать хоч рік. А пак вернеме назад, і платники подпаків заплатять річну ЗП

P
Petya

Через місяць подасть у суд і востановлять . Іщи і гроші заробить.

Читайте також