Пів-Ужгорода сидить без газу через аварію

13
5

Спершу про припинення газопостачання почали інформувати самі ужгородці в соціальній мережі. Наразі інформацію офіційно підтвердили в Ужгородській міськраді.

За офіційною інформацією, сьогодні, 3 березня, о 17:08 під час несанкціонованих робіт за готелем «Ужгород» пошкоджено газопровід середнього тиску. Як наслідок, без газопостачання залишилися, зокрема, мешканці вулиць Собранецької, Загорської, Павлова, Тютюнової, Оріхової, Добролюбова, Осипенка, Єнківської, Щедріна, Закарпатської, Лісної, Філатова. Золотистої, Рилеєва, Малинової, Кавказської, Черешневої, Котовського, Штефана, Озерної, Студентської набережної, пр. Гірського, Університетської.

У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт від газопостачання від’єднано 1076 домогосподарств. Ремонтні роботи на газопроводі тривають.

Проведення відновлювальних робіт заплановано на ранок 4 березня 2017 року.

У міській раді звернулися до мешканців цих вулиць: перекрити зараз крани перед газовими приладами.

Зауважимо, що позаду готелю «Ужгород» йде будівництво житлових будинків.

Коментарі

S
slavon

до Взяточник...Ви факт дачі хабара (конкретно) назвати можете?Просто промовчите...То називається СОБАКА ГАВКАЄ.А КАРАВАН ІДЕ....................ТИ ЧЕСНИЙ ПОЙ РОБИТИ У ГАЗОВОЄ...ТАМ НА ДВИРЯХ ОБЬЯВА ВИСИТЬ ПОВІРЬ ВОЗЬМУТЬ....Я УВИЖУ КІЛЬКО БУДЕШ БРАТИ кошти на хабар...СИДИ І НЕ МОРКОНИ.

S
slavon

пумпують поганий газ лем до чужих і не своіх....а собі навирно другу трубу провели із файним газом...ТА ХІБА МОЖНО ТАКЕ ЗРОБИТИ?...мій сосід робить у газовому у нього файний газ,а мені поганий дає.Майте розум.... газовики газ подають,а не продають.Не в той бік лаєте.....ВІТЕР ДУЄ З ДРУГОГО БОКУ

В
Взяточник

Так зберіть їм кошти на хабар інакше ся кивати не начнуть :-))))

А
Аолл

Так працюэ отлично газовые господарство цини луплять а тепла ноль напумпують но якимись фрасом и тепловиддачи ноль

S
slavon

ЗАВТРА ДО ВЕЧОРА ГАЗОПОСТАЧАННЯ БУДЕ ВІДНОВЛЕНО.ВСІ ФІЛІЇ БУДУТЬ ЗАДІЯНІ

Читайте також