Півтори сотні вантажівок застрягли у заторах: Транспортний колапс на Пряшівській об'їзній у Мукачеві (ВІДЕО)

10
9

Цієї ночі через ями та лід на вулиці Пряшівській в Мукачеві довелось буксирувати десятки фур

Mukachevo.net вже повідомляло, що вчора патрульним довелось перекрити об'їзну Мукачева, поки рятувальники витягали фури з ям.

Схожа ситуація повторилася і вночі. У заторах на Пряшівській об'їзній застрягли півтори сотні вантажівок. Глибокі гострі ями, які на цій ділянці сягають 50-ти сантиметрів, вкрилися льодом – і дорога перетворилася на екстремальну ковзанку.

Водії жаліються що дорогою ні пройти, ні проїхати.

— Видите позад чого, у нас така держава шо нич не хочуть спускати на дороги, а дорога вообще ужас, — розповідає водій Степан.

— Тут вже стільки машин повісилось...за цей час стільки МТС витягували, що це просто страшно, — додає ще один водій Генадій Сорока, — Кожної неділі ресори ремонтуємо,...можете собі уявити який ізнос машини йде.

Водії-іноземці взагалі нажахані станом доріг у прикордонному краї.

— Какая это дорога? Машинка поломаеться...отак яма, яма....а за дорогу заплатим на границе, я не знаю почему это так, — жаліється Горан Топал.

Як розповіли журналісти телеканалу Sirius, цим автошляхом опікується Закарпатська ОДА, обласні служби мали б впродовж останніх днів його розчищати, кажуть в Мукачівській міськраді. Але, оскільки цим вони не займалися, аби уникнути колапсу та допомогти водіям, направити техніку довелося місту.

— Скупчення було близько 150 великогабаратних автомобілів, дана ділянка знаходиться на обслуговувані облавтодору і протягом останніх снігопадівякі ми спостерігали протягом останнього тижня, фактично жодної експлуатації ціїєї ділянки ми не бачили. Міська влада мусіла відреагувати, було задіяно 3 одиниць техніки і 15 людей, — розповів перший заступник Мукачівського міського голови Ростислав Федів.

Разом з тис, сьогодні Мукачівська міська рада оприлюднила звернення міського голови Андрія Балоги до Кабміну, Закарпатської ОДА та Державного агенства автомобільних доріг, міністерства інфраструктури, Служби автомобільних доріг у Закарпатській області з вимогою відремонтувати об’їзну дорогу та шляхопровід, який є на балансі ОДА та Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.

"Аварійний стан шляхопровода та об’їзної може паралізувати міжнародне сполучення, або призвести до техногенної катастрофи, наслідком якої можуть бути матеріальні, фінансові втрати», - йдеться у листі.

Детальніше про стан Пряшівської об'їзної пропонуємо вам переглянути у відеосюжеті телеканалу Sirius.


Коментарі

ДП
До правдоруба

Ти якийсь тупуватий, тобі лиш автодор виноватий,автодор грошей немає, бо наша йо.... влада київська ніфіга не виділила для Закарпаття, шо вони тобі задарь мають шось робити? Ти шось робиш задарь? Ти цінуєш правда себе і свій час? На роботі не робиш задарь нє? Їдеме дале, ті фури всі їздять літом перевантажені, +30 жара,їм заборонено їздити, але вони їздять і ложили болт на правила, бо начальство требує од них, іще і перегружені більш ніж дозволено, ти думаєш що цю дорогу легковушки ушатали? Включи мозги, бо ти якийсь недалекоглядний.

G
Girteka

Треба нормальну дорогу строїти,а не туй за перегрузи говорите,у Європі не з такими перегрузами їздять ,і дороги витримують!!!!

ПД
Правдоруб до дебіла "НІК"

Водій їде бо це ЙОГО ХЛІБ. Навчиться робити НОРМАЛЬНІ дороги а не з пластиліну, А ПОТІМ СМЕРДІТИ. За кордоном такого дебілізму - НЕ ЇЗДИТИ в жару - НЕ МАЄ!!! А за контроль щодо перегрузу відповідає - Укртрансбезпека. Якби не хабарничали а штрафували як то МАЄ БУТИ - в Польщі - 2000 євро,в Німеччині 10 000 євро. То хер би хто возив більше норми.

ДП
до Правдоруба

а при чому туй мерія?? -всі притензії до п.Москаля і "Облавтодору" бо дорога державного значення і мерія не мае права використовувати свій бюджет не за призначенням..

А
Авто

Повністю підтримую НІК літом жара а вони як ненормальні перегружені валять і їм насрати на дороги а потім їм усі винуваті,

Х
Хто

Мтс,укр рус кавказ написали коментар. Я з вас вшоке

П
Продавая

Люди продали як стадо овц

Н
НІК

Спочатку літом вони перегрузами убивають дороги ,а потім взимку кричать що держава нічого не робить. ПЕРЕСТАНЬТЕ СРАТЬ В ТАРІЛКУ З ЯКОЇ ЇСТЕ!!!

П
Правдоруб

Хай водії та власники фур ініціюють позови в судові інстанції про відшкодування збитків (штрафи за затримки доставки товару, пошкодження авто) з мерії та автодору.

Читайте також