Півзахисник збірної України: наша команда на 100% готова до суперматчу з Англією

8
0

Нагадуємо, що матч Україна - Англія відбудеться 10 вересня у Києві. Початок – о 21:45. За онлайн-трансляцією слідкуйте на нашому сайті.

Півзахисник донецького "Шахтаря" та збірної України Тарас Степаненко розповів про те, як команда готується до завтрашнього матчу відбору на чемпіонат світу-2014 проти Англії, йдеться в матеріалах сайту ФК "Шахтар" .

"Готуємося в звичайному режимі, жодних нововведень. Атмосфера дуже хороша, настрій у хлопців теж. Так що готовність до матчу стовідсоткова!", - сказав "гірник".

На його думку, перемогти грізного суперника "синьо-жовтим" допоможе грамотна гра та підтримка вболівальників.

"Ми детально розбираємо суперника. Аналізуємо його плюси і мінуси, за рахунок чого вдасться перемогти. У нас зараз підібралася сильна команда, хороші футболісти на всіх позиціях. Тому, якщо будемо грати правильно, грамотно, що не будемо допускати помилок, зможемо домогтися потрібного результату.

Англія спочатку вважалася фаворитом у групі, але їх можна і потрібно обігравати. Головне, що ми зустрічаємося на своєму полі, і, впевнений, наші вболівальники підтримають нас, допоможуть перемогти!", - зазначив хавбек.

Нагадаємо, напередодні збірна України здобула найбільшу перемогу у своїй історії, і готуватиметься до супербитви у хорошому настрої.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також