Плаксіна вразила суддів Пугачовою і пройшла далі (ВІДЕО)

9
6

Сьогодні, 1 грудня на телеканалі СТБ пройшло шоу "Х-фактор" під знаком Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

Саме у прямому ефірі Юлія Пласкина заспівала відому пісню Алли Пугачової - "Алло".

– Юля, хочу на твій концерт, пісень тобі  хороших, – зауважив Серега.

– Це ось те, про що я говорю практично все своє творче життя, артист має бути самобутнім. Має займати свою нішу і не бути ні на кого схожим, – сказала Ірина Дубцова.

За результатами глядацього голосування, Юлія далі прийматиме участь у шоу "Х-Фактора".

 

Коментарі

В
В

Хотілося б у всіх вас спитати - А у Вас муз. освіта є? Ця пісня надзвичайно важка і її виконання потребує справжнього таланту і кропіткої роботи над ним. Не важливо чия вона протеже - вона власниця справжного таланту. І ще додам, що справжній артист не дублює виконання попереднього, а робить це по-своєму. Висловлювання типу "зіпсувала пісню" - це суто справа смаку і з цим не варто сперечатися: комусь подобається, а комусь ні. Кожна думка має право на існування

К
ККК

Послухай, Ачі-апачі, у кого може жаба давити на рахунок цієї Плаксіної??? Там і так все зрозуміло - вона явне протеже Дубцової. Зайди до неї на сторінку в "однокласники" і все побачишь. Вона вже давно в Москві в ресторанах співає (не перший місяць, і далеко не перший рік, судячи по датам на фотках, закачаних на сторінку), і вони з Дубцової давно корешують (судячи по фоткам з дня народження Дубцової, а також інших співаків). Дратує тільки коли Дубцова полюбляє сльози пускати, що як їй всіх постійно шкода, вона до них так прониклася... Плаксіна виграє, 100-пудово, то вже і так зрозуміло...

А
Ачі

до 07 і пропро або ви сильно консервативні і традиційні, саме тому і не розумієте такого виконання.. або жаба давить за успіх іншого.. напевно друге)

М
м

там всі гарно співають

0
07

ужас испортила песню чуш

П
пропро

Так испоганить песню еще надо уметь... Юля, к сожалению певица одного жанра...Вот джазовыые песни в ее исполнении хорошо звучат, все остальное просто ужас!

Читайте також