Планували випускати Marlboro: в Угорщині "накрили" потужну нелегальну сигаретну фабрику (ФОТО)

38
1

Угорські податківці викрила високопродуктивну нелегальну цигаркову фабрику, до того ж безпосередньо перед запуском виробництва. Із знайденої та вилученої на місці сировини сировини зловмисники могли виготовити 11 мільйонів підроблених сигарет Marlboro.

Усе працювало б організовано та професійно, якби завод запрацював. Велике приміщення, призначене для виробництва нелегальних сигарет, було обладнано внутрішньою звукоізоляцією, а працівників планували розмістити в окремих будівлях.

Розслідування виявило готову до експлуатації сигаретну фабрику в селі округу Хевеш, де територію площею десять гектарів захищали від сторонніх очей, територію охороняли собаками та кілька камер спостереження.

Під час операції також виявили предмети, які вважаються особливо небезпечними – арбалет, модифіковану вогнепальну зброю.

У акції взяли участь майже сотня податківців та поліцейських. У зв'язку зі справою ведеться провадження щодо компанії, що здійснює право власності.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
Троцкій

Я знаю вирішення таких бізнесів. Цігаретлики продавати по собівартості плюс 10% торгової націнки. Всі ці мафіозники збанкрутують.

Читайте також