Планував весілля: Закарпатця, який намагався згвалтувати жінку в Угорщині засудили до 4 років тюрми

12
11

25-річний чоловік із Закарпаття, який має подвійне україно-угорське громадянство розповів виданню Blikk, що під час нападу він був у стані алкогольного сп’яніння і не пам'ятає багато з того, що сталося.

"У мене була відпустка, я їздив додому на Закарпаття на випускний бал до мого молодшого брата, а звідки повернувся до робочого гуртожитку у Керепеші у п'ятницю, в день нападу. Я випив багато алкоголю, потім ходив по магазинах, і продовжував пити. Тоді побачив жінку, але не пам’ятаю точних деталей, що сталося далі", - розповів Шандор.

Нападника затримали через два дні - у неділю.

Справа про спробу згвалтування розглядали у суді. Згідно з обвинуваченням, чоловік напав на 55-річну жінку, силою повалив на землю і почав вимагати статевих відносин. Жінка почала пручатися і кричати. Нападнику навіть було байдуже, коли жертва повідомила, що у неї місячні.

“Я втік, бо злякався. Далі пішов до гуртожитку, де нікому не розповів, що сталося. У суботу відпочивав, в у неділю мене спіймали, коли я ходив по магазинах. Думав, що все владналося... Мені дуже соромно, і я прошу у жінки вибачення, мені дуже шкода. З тих пір поклявся собі більше ніколи у житті не вживати алкоголю", - розповів чоловік.

Шандор повідомив, що перебував понад два роки у стосунках з дівчиною із Закарпаття. Планував повернутися додому у листопаді і планував весілля.

Суд засудив його до чотирьох років позбавлення волі.

25-річний чоловік із Закарпаття, який має подвійне україно-угорське громадянство розповів виданню Blikk, що під час нападу він був у стані алкогольного сп’яніння і не пам'ятає багато з того, що сталося.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Z
Zoltan

Вот оригинал, кого интересует: https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/eliteltek-a-kerepesi-hev-szatir/l6r2180

С
Степан

Треба було на йух сидіти дома,а захотів кекса та туй го маєш.Ко што глядав-урок другим,

Ц
Ціґань

я думаву йсе якусь дурню написали. за 5 днів никого не засудят. мавуть боти проведені слідчі дії, слідчий експеримент, назначена дата суду. вивчення справи. херня йсе всьо. такоє ги би у мадярах тройки нквд рішали. и оті май довго тягнули

М
Мукачівка

Он до чого ведуть русини на Закарпатті, що вони є сила і їм можна усе. Навіть бабу стару у іншій країні дримбають. Гецку дали 12 років за це.

Z
Zoltan

Если он действительно был пянный, женщине нечего было баяться: очень пянному может и хочется, но точно не можется. Не защищаю его, но чувак получил срок за желание.

М
мадяр

фото баби в студію

ПБ
Парадна баба

У 55 ягодка опять

К
Ковдош

Як у мадярів скоро судять. 25 червня фукнув бабу. А через 5 днів уже срок дістав

Ц
Циган

У 2020 році під ніредьгазов водійвідволікся на телефон виїхав на зустрічну де вдарив мотоцикліста який помер на місті достав 4 роки! Як так ? Смерть людині та переляк постраждалої однаково карається?

І
Іван

Це не правомірне покарання бо все обійшлось без побоїв і без акту насильства, людина яка в стані алк і нічого непамятає вона як шмат ганчірки! Я думаю враховуючи всі обставини моральна компенсація яку би він міг за 4 роки заробити для обох сторін в данній ситуації булаб кращя! Людина пяна нерозуміючи власне шо робить в стані сильнішого опяніння від якої не важко відбитись, це несплановано і не цілонаправлено з замислом було ! Фашисти мадярьські!

Соідующі 4 роки будуть мадяри із нього жінку робити

Читайте також