Пластини для стемпінгу: особливості та переваги

27
0

Стемпінг-дизайн – це чудовий метод швидко та стильно продекорувати нігтики ефектним малюнком. Простота створення нейл-арту надихає майстрів для придбання спеціальних матеріалів реалізації творчих ідей.

Пластини для стемпінгу підкорили любительок оригінальних дизайнів, які можна створити навіть у домашніх умовах. Але не менше шанувальниць і серед професійних майстрів, тому що подібні матеріали роблять роботу простіше, але при цьому дозволяють без вад створити малюнок.

Підібрати відповідні пластини ви зможете в інтернет-магазині Лілішоп. У каталозі представлений великий вибір товарів від провідних виробників. Різноманітність малюнків та колірних рішень дозволить купити максимально відповідні варіанти.

Основні характеристики

Слово «Stamping» у перекладі російською означає «штампування». Дані малюнки виконуються спеціальною фарбою, яка знімається з металевих пластин на нігтики. У цьому використовується спеціальний штамп. У подібному різновиді нейл-арту для отримання відмінного результату та спрощення роботи важливо звернути увагу на якість матеріалів.

При нанесенні використовуються штампи, диски Stamping, лаки та рідина для його зняття. Техніка полягає у кількох етапах:

  • нігті покриваються лаком;
  • залишки забираються зі шкіри;
  • малюнок переноситься на штамп;
  • зображення передруковується на ніготь.

Для того щоб декор був виконаний якісно і красиво, необхідно враховувати тонкощі роботи. Наприклад, коригуйте силу тиску на ніготь під час перенесення малюнка. Рекомендується обробляти силіконову частину штампу бафом, але не рідиною для зняття лаку. Пам'ятайте, що перенесення зображення можливе лише один раз.

Який використовувати лак

Тренувальний етап можна проводити на звичайному нігтьовому покритті. Проте за професійної діяльності використовуйте спеціальні лаки для стемпінгу. Їхня особливість полягає в оптимальній текстурі та густоті, що дає можливість заповнити навіть найдрібніші прорізи в трафареті. Характерна спеціалізованим лакам і відповідна в'язкість. При перенесенні створюється гарне зчеплення із декоративним шаром.

Використання професійних нігтьових покриттів забезпечує швидке сушіння, що є вагомою перевагою для майстрів, що працюють на потоці. Якщо говорити про пігментацію лаку, то варіанти навіть з невеликою напівпрозорістю не виглядають на подібні дизайни нігтів. Навпаки, чим більша щільність пігменту, тим органічніше виглядає загальна картинка.

Правила застосування штампу

Величезне значення у стемпінг грає правильний вибір техніки. Є ключові аспекти, за якими вдасться якісно віддрукувати малюнок на нігтиках. Тому пропонуємо познайомитись з основними критеріями.

Велике значення має тип матеріалу для виготовлення подушечки. Це може бути гума чи силікон. У першому випадку виконується щільне точкове натискання, при цьому подушечка повинна плавно пересуватися від одного валика до іншого. Гумовий робочий інструмент підходить для роботи з лаками, що висихають на повітрі. Не потрібно використовувати фарби для сушіння під лампою, переживаючи за змащення.

Під час застосування силіконової подушечки зображення з трафарету переноситься за допомогою техніки перекочування. Рухи виконуються зліва направо. При цьому потрібно робити одне точкове натискання. Обробляти ацетоном такий інструмент не можна. Краще замінити його знежирювачем. Для проміжного чищення задійте скотч. Натисніть на липку частину до робочої поверхні, після чого можна продовжувати роботу.

Джерело: сайт lillyshop.pro

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також