Плінський: Через "Вілок" на Закарпатті в Угорщину провезли в чемоданах 28 млн $

44
9

Про контрабанду готівки повідомив журналіст-розслідувач Євген Плінський.

За даними журналіста 14 березня через пункт пропуску "Вілок" з України до Угорщини було вивезено понад 28 млн.$ готівкою.

Пряма мова:

"На угорській стороні, людина-перевізник хотіли декларувати кеш.

А що з нашого боку? У нас цей кеш пройшов "зеленим коридором", валізи ніхто не доглядав, митниця і прикордонна служба гроші не виявила, хоча не звернути увагу на такі пакунки було складно. Сума явно перевищує дозволений до вивезення ліміт 10 000 €. Але хто ж такий зухвалий, що так хвацько проскочив з такою сумою наш кордон? За попередньою інформацією, з угорського боку зустрічав гроші та забезпечував їхню безпеку бізнес-партнер одного з народних депутатів України однієї аграрної фракції Парламенту.

Не будемо поки що його звинувачувати в причетності до цієї суми, збираємо більш точну інформацію і обов'язково вам повідомимо.

Прошу СБУ максимально оперативно та жорстко відреагувати на цей факт та повідомити суспільство про результати розслідування," - йдеться у повідомленні Євгена Плінського.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Ч
чукча

навчіться перич читати, як писати нич мадяри не глядали,Пряма мова: "На угорській стороні, людина-перевізник хотіли декларувати кеш.

Р
Роман

Я так гадаю що там було 30 млн, два напевно пішло на вирішення "питання" з складом зміни "наших" прикордонників та митників.Питання чому немає реакціїї ДБР та ВКР та чи це не зрада державних інтересів?Чому причетні не ізоляторі а решта персоналу ППр Вілок не на передовій, за те що знали та не попередили колег від хибного вчинку???

Н
николай

за 10 пачек сигарет мордой в асфальт, а тут...

Н
нколай

28млн.s + 1млн.300евро.

Н
николай

жена народного депутата Котвицкого. Как говорят близкого до Авакова. А сбираем кошти.

Ю
Ю.П.

На х усых. Накралися, напродовалися земли ридненькойи та поперлися на видпочинок. ЛАфа. П-сня.

ЧЮ
Черга Юрій

На вергерському кордоні прості митники все знайшли і оформили а на нашому ні митники ні пограничними ні СБУ ні ДБР нічого не побачили хоча всі зараз там сидять щоб порядок був... Мабуть треба туди ще НАБУ відправити ...хоча все рівно толку не буде. Хабарники )))

О
Олександр

Вирішили зекономити на угорських митниках?Отримайте

Д
Де

Де война там и велики Гроши

Читайте також