Плюшевий ведмедик – найкращий подарунок як для коханої так і для дитини

13
0

Гарні м'які іграшки потішать не лише дитину. Багато дорослих щасливі отримати такий подарунок, щоб хоч трохи повернутися в дитинство.

Популярністю користуються плюшеві ведмеді, які відомі вже понад півстоліття.

Забавне ведмежа отримало своє ім'я завдяки Рузвельту. Існує легенда про те, що на полюванні він не зміг застрелити косолапого, що потрапив у пастку. Цей вчинок широко висвітлили ЗМІ, і власниця одного з магазинів іграшок пошила ведмежа на згадку про цю подію. Несподівано іграшка стала популярною і незабаром було відкрито цілу фабрику з виготовлення милих ведмежат.

Різновиди наповнювачів

Для набивання перших іграшок використовувалися тирса, потім – вата. Їх не можна було прати, тому що наповнювач довго сох. З роками він починав втрачати свою форму і псуватися. Тепер як наповнювач частіше користуються синтетичними матеріалами, які мають масу переваг. Важливо, щоб іграшки у дитини були чистими, дуже зручно, що можна прати вироби. Усередині сучасні іграшки заповнюють:

  • поролоном;
  • холофайбером;
  • синтепоном.

Дрібно подрібнений поролон використовують як жорстке набивання. Абсолютно безпечним матеріалом є синтепон, але слід враховувати, що після віджиму в пральній машинці вироби можуть втратити форму. Холлофайбер відрізняється спіралеподібними волокнами, тому швидко відновлюють свою форму. Про те, який наповнювач використаний всередині виробу, можна дізнатися завдяки ярлику. Іноді всередині розміщують музичні механізми, це обов'язково потрібно враховувати, оскільки вони бояться потрапляння води.

Вибираємо плюшевого ведмедика на день Святого Валентина – на що звернути увагу?

Перед тим як купити плюшеві ведмеді, потрібно врахувати, якого віку одержувач подарунка. Для дітей підходять моделі середніх розмірів, колекціонери збирають класичні іграшки, висота яких була 55 см, а дівчині сподобається величезний ведмідь у людський зріст.

Окремо розглядається якість виготовлення. Якщо є невеликі деталі, то на подарунку для дитини вони мають бути вишиті або пришиті. Іноді використовують спеціальні гранули для обтяження лап. Важливо, щоб вони були розміщені всередині мішечка, якщо шви розійдуться – дитина не зможе проковтнути дрібні деталі. Вимога до швів – акуратність та міцність. Фурнітура має бути якісною, щоб у дитини не було навіть шансів її зламати.

Вигідна ціна та доставка по всій країні – це пропонує інтернет магазин дитячих товарів Sellmarket.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також