Площа Федорова у Мукачеві стала пішохідною, але водіям і поліції – по цимбалах (ВІДЕО)

65
27

Ще минулого тижня при в’їзді з перехрестя Пушкіна-Зріні на площу Федорова встановили знак, який позначає заборону парковки на площі.

Однак, схоже, водії чи то випадково, чи то навмисно не помічають нововведення, і продовжують використовувати площу як безкоштовну парковку, хоча в’їзд на площі Федорова дозволений тепер лише для завозу або вивозу товарів.

Водночас, варто наголосити, що за словами місцевих жителів, на новий знак не реагують і місцеві полісмени, які ніяк не працюють з водіями, які продовжують паркуватися на площі Федорова.

Варто зауважити, що зовсім нещодавно на площі Федорова сталося прикре ДТП, коли мікроавтобус збив літнього чоловіка. І той інцидент став додатковим приводом для рішення міської влади щодо перетворення площі на пішохідну зону.

Коментарі

Т
ТарасТарасович

А товар як возити? Барани...

І
Іван

Читаю коментарі і сумно стає, бо розумію що більшість тут тих хто бризкає слиною на "поганих водіїв з жирноу гузицьов" то пішоходи, які просто заздрять більш успішним спів-громадянам і прикриваючись "благімі намєрєніямі" (хто не в курсі останніми встелена дорога до пекла, ага) хочуть всіх опустити до свого рівня замість того аби самим чогось добитися. Так, от хлопчики та дівчатка, це бажання всіх урівняти (читай опустити до свого рівня) є яскравий признак совка. Доки будете заздрити та бризкати слиною так і будете в екскрементах жити.

D
dawda

ви ще МОТЮ дурного публікуєте? се тоже ваша шістка?

D
dadw

всіх хое царь нна парковку у щодня зогнати. пак нянько у фейсбукови напише про виконану роботу

М
Мукачівцю

А ви коли за рульом їдете то шо на переході 2 минути постяти світ стане . А пак літаете і каждий тиждень в новостях що кось пішов до своїх прародітелей во як в берегові недавно .А ти коли сидиш за рульом то шо в носі не колупаешся чи по телефону не говориш..

Р
Рики

пидары 2 шага без машины не могут пройти !!!!!

І
іауа

тать ясно

Д"
До "Афуіа"

Так нянько го поклав:)))))

А
афуіа

золтан чому без охрани ходив? бо чоловік за собов нич не чуствовав...він знав шо він лим пешка у битві кланів..тому йшов собі на обід домів пішочком..возився на старинькому ланосі... а балога не встиг мером стати як прикупив машинку за 100 тисяч євро..і нарас став великим царьом..

D
dawda

хоть і йти йому з дому до ратуші 2 минути... без охрани і крок не ступить... страшно навірно за то шо нянько зробив мером.. а людям то не любиться

D
dawda

балога від дома з будинку школярів до ратуші на новенькому мерсі 3 літрвому їде...а ви кажете шоб люди пішком ходили...мер подає приклад як треба ходити...

М
мукачівець

До proffessor . Чуєш ти кіявлянин хе ров покажи мені в київі містних коренних жителів . Тепер про Закарпаття , ва літь на хр ен всі кієвляне з донецкими і луганськими би ко тами уціть . Вам нема шо туй робити . Ро зо ср али сьте всьо Закарпаття скуповуєте всі землі незаконно підкупляя дураків , вирубуєте ліса забираєте джерела мініральні і унічтожаєте природу . Скоро вас люди вилами будуть гнати і самоє главноє Закарпаття дуже скоро повернеся на ет ніч ну батьківщину .

ДМ
До мукачівця

Підійди покажу яка в мене машина , а пак говори Лох ти просто!

P
professor

до мукачівець 19.04.2016 19:10; до хєра вас в Києв мукачевців і закарпатцев понаехало, валите дамой в Закарпатье и припарковаться в Киеве мож будет хоть дэ. Киев не принадлежит не вальцману не януковичу не кучмі .

М
мукачівець-2

шось мені ся видить, нашоє молодоє дарованіє не має зеленого поняття про планування транспортної інфраструктури. Варош малий, вулиці вузькі, трафік збільшився. Цілий не закрити, але окрім підвозу товарів нішто в центрі робити автомобілям. А биковати - нах, гет достачорта по селах, гопота смолова

М
мукачівець

Бидло такі як вася хоть то не хворота а діагноз та остальні які туй самі свої жирні гузиці рвуть не про шо . Так поясню бидлови , немож закрити цілий город !!! А бидло якоє воняє немає ни машини ни біціглів та жаба давить шо людина має машину . Так бидло ідіть робити а не критикувати людей які мають машину . Може зробимо так де пішоход переходить не на пішоходному переході збивати го так оби мозги по цілому городу розлитілися . Так для вас буде правельно ? Ви уроди на пішоході переходите та ко чим заниматься ко у носі довбаться ко по телефону говорить ко у наушниках а самі наглі переходять черепашим ходом і позирать на шофера од тіпа ану повіш дашо бо я на пешеході . Ви рас станьте людьми і не лізьте туда куда вам не треба . Ви би цілий город перекрили оби лем шоверам наср@ти бо жаба давить шо они на машині а у вас ниє .

А
Андрій

Я підтримую заборону в"їзду на площу Федорова. Запаркуватися в межах 5 хвилин ходьби по місту валом. А за 2 гривні ще більше. Нехай автомобілісти проїдуться в Будапешт або Прагу, з стоянкою від 100 грн. за годину і пошукають там вільні місця.))) А негативні коменти це тільки ознака низької культури і "жлобства".

БМ
бидлам мукачівським

вам точно все мукачево пішоходною зоною треба зробити!!! бо ніодного шофера немає який би не хотів машиною в магазин заїхати...........ГУЗИЦЯ то жирна аби пішком в ЦУМ дойтииииии!!!!!!!!!!!

В
Віталя

І останнє! Для чого встановлювати додаткову табличку - час дії від 0 до 24, якщо без неї знак так само має такий самий час дії))) Хтось на знаку лишніх 100 грн заробив (відмив)))))) Ну барани нє !

В
Віталя

Ну добре припустимо, що хто установлював знак рух заборонено не знав нових правил і спробував заборонити рух), то якщо рух заборонено то для кого встановлений знак "стоянка заборонена" (навіть не зупинка а стоянка!). Тільки людям тупим незнаючим правила дорожнього руху могло прийти в голову встановити таку комбінацію знаків! Взагалі питання хто вносить і хто затверджує встановлення нових знаків? Бо в мене складається враження, що ці люди(або людина) зовсім не знають ПДР!

В
Віталя

Цей знак не має жодного значення без обов’язкового додаткового встановлення поруч з ним знаку 5.33 «Пішохідна зона» або знаку 3.43 «Небезпека». Тому і їздять!

С
саня

Нет. То має боти всьо в міру Зробіть парковки нормальні а потім обмежуйте рух.

РЦ
Робітник Цума

Правильно. Бензін по 20 грн а машин хоть Жопов жуй. Дуже чудно коли у людей 2-4 тис грн а они на роботу ходять на машині.Дебіли.Ходите на машині ідіть на платну стоянку.А то подивится чиї машини власників магазинчиків чи міліціонерів. Та мусай под саму роботу паркуватися ? Проїдится мало не услутните . А родітеля з колясками чи з дітьми не пройти Ідеш з дітинов то боїшся щоб якиїсь Х*й не збив

В
Вася

П'здуйте на парковки. А не 100 пройтися то мусай жирну гузицю вести. Там школа діти бігають церква рядом а они їздити хотять Шо не доста боло шо не давно діда коло цума збили ? Воділи херові. І ко там паркуєся або міліція або рядом з фірм.

М
мукачівець

Чоловік позирать шо сама чмирота вончє у кого ниє машин . Купіть собі машину і пак воняйте ож нігде припарковатися бо всякоє сміття зальотноє якоє прийшло жити у Закарпаття та принесло свої закони і хоче по них жити . Валіть з Закаопаття і никому нетреба нич міняти і припарковатися мож буде хоть де . Хочете хохляндію ? Та валіть уже у свою хохляндію !!! Шо де б і ли нк розумієте шо Закарпаття не хохляндія і не принадлежить не вальцману не януковичу не кучмі .

М
мукачівець

Еее дебіли давайте цілоє Мукачево зробимо пішоходною зоною !!! Для чого людям машину ? Давайте усі на біціглі сядиме ! Може уже доста маразмом заниматися , у центрі просто нігде припарковатися . Уже задолбали !!!

K
katrina12

заїбало

Читайте також