Площа Петефі в Ужгороді під посиленою увагою з самого ранку (ФОТО)

9
15

Тут вже змонтована сцена з відповідним лозунгом, для виступу президента України Петра Порошенка.

Вже з самого ранку навколо сцени та прилеглих вулицях працюють правоохоронці. Чергують патрульні.

На вулиці Льва Товстого поліція регулює паркування автомобілів, аби забезпечити максимально широкий проїзд вулицею.

Нагадаємо, сцену почали монтувати ще вчора ввечері. Вже тоді стало зрозуміло, що у планах візиту Порошенка є й виступ перед закарпатцями. До аеропорту вже прибуло кілька вертольотів, які напевно, доставлять президента на Красне поле, де відбудуться заходи по відзначенню 80-річниці проголошення Карпатської України.


Коментарі

КО
Катерина Остапчук

Ганьба просто... цирк... площу петефі стільки часу не можуть привести впорядок, а коли приїзжає наш гарант, прибирають, монтують, майструють і т.д. Нвіщо стільки поліції, охорони, шороху ? Президент боїться свого народу ? ну звичайно, за стільки років ганебного правління ...

А
Анон

в тому то і справа, що такий "народний" президент, обклався охороною , від цього ж самого народу так, що й лишається вигукувати, бо в лице вже так питання не покласти - не підпустять.

1
15:27

Кажи так,як тобі привично:“В очко.А не десятку,яблочко...”.

1
11,07

пррямо у десятку

ТТ
Тортик тортику

Ліпше боти порошенковов ряндочков, як памперсом зелепня вадь прокладков бабюлі. А ти, брехачу, всьо таки прийди на Петефі - вугойкайся, може т-ти полегшать.

Т
Тортику

Брехач тя справив! Порошенкова ряндочко!

П
Порошенко

поліція кожен деть по городу мають вчити людей паркуватись а не тільки тоді коли приїжає президент!!!

ТТ
Тортик Тортику

Лем ти попробуй, брехачу :)

Т
Тортику

“Великосмілий”, типирь уже на сі збіговиська попасти простому смертному не реально.Всіх пропускають лише по заранеє зареєстрованих списках. Так,што неборе, уже закривати писки більше,як цей закриває,не зможе ніхто!

О
Олександра

Як це все вже набридло,коли ми вже будем жити а не існувати?

Т
Тортик

Усіх, ко проти, чекаву на Петефі в Ужгороді - повічте ми усьо в очі (Петя). Ци ви ссите говорити в очі??? Прийдіть і вугойкайте му всьо што хочетете, доки маєте таку возможность. Бо вуберете бойка, а вадь юлішку - позакриваєте свої писки нафтема, гі в рОсії !

Й
Йовжі

Типир учуєте про щасливоє життя Закарпатців великий розвиток краю русинів і розбудову доріг автомагістралей за новою технологією - усьо мож плескати.А забивим генови орден за процвітаючи край. НО а ми уже збираєме куфри та помали у Європу які грошенята заробити.....

М
Мішо

Най би поїхав машиною на Красне поле. Почуствував би на дорогах результат свого правління 5 років. Коло Залужа точно получив би оргазм.

А
Анонiм

Охорони буде більше чим масовки, так петро дуже народний президент, не боїться, ага...

1
1234

Там сьогодні будуть мабуть виступати Гендауни що довели нас до прекрасного життя ...

Читайте також