По факту таємного отримання закарпатцями паспортів Угорщини відкрито провадження (Оновлено)

4
42

У кого знайдуть інший паспорт, будуть позбавляти українського громадянства.

Про це заявив журналістам керівник генпрокуратури України Юрій Луценко. За його словами отримання другого паспорта має нести за собою покарання.

— Відповідне провадження зареєстровано. СБУ веде слідство, ми ведемо процесуальний нагляд. Отримання подвійного громадянства категорично заборонено українською Конституцією. Якщо є докази про подвійне громадянство - це має каратися, - зазначив Юрій Луценко.

За його словами, люди з подвійним громадянством будуть позбавлені громадянства України.

— Якщо в ході слідства СБУ буде встановлено такі випадки щодо інших осіб, будь-яких: мерів, міністрів, пенсіонерів, військовослужбовців, дія буде така сама - позбавлення українського громадянства, - наголосив Луценко згадавши випадок з народного депутата Андрія Артеменка, у якого знайшли паспорт інших держав.

Згодом стало відомо, що СБУ не підтвердили слова генерального прокурора Юрія Луценка про відкриття Службою безпеки України кримінального провадження за фактами видачі угорських паспортів у Закарпатській області.

Нагадаємо, нещодавно голова Закарпатської ОДА заявив, що скандальне відео зняв діючий прикордонник.

Коментарі

Н
народ

цікаво ,,,є ще люди які хоч трішки підтримують теперішню владу?

Ю
ю

треба срочно третій робити.... Як у Коломйського.

BM
Big Muzzy

Отримання подвійного громадянства категорично заборонено українською Конституцією??? Офігеть. Там сказано, що не визнається. А це дві великі різниці. Юридично безграмотний генпрокуЛОЛ знову смішить народ.

М
мукачівка

з цієї ситуації вихід запропонував колись Коломойский . дивіться відео https://www.youtube.com/watch?v=hBuyLCcffkk

П
Погранічник

Ви не трогайтье мадьари нас ані накормлять!!!!! Форинт то не гривня!!! Живемо как риба воді!!!

1
123

Дохлая, "конченная" власть нашей страны. Да если бы доходы простых людей были бы достойны, покупали бы люди гражданство другого государства для того чтобы поехать на заработки чтобы ПРОЖИТЬ в Украине???

М
Мадьару

Правильно буде: Ти такий мадьар, ги я ПАРАГВАЙСЬКИЙ льотчик...

М
Мадьарці

Ти така мадярка , ги я іспанський льотчик ....

ММ
Мадьарка мадьару

Міт, міт? Нем іртем? Модьорул беселні піці?

М
Мадьар

Хлопці це новий бізнес для депутатів!!!! Ані все придумають шось новості!!! А народ глухий каждому хуже буде !!!!

А
АЛЕКС

ха ха ха пив краини позбавят громодянства??????????????????????????во брешуть сукини сини!!!!!и себе позьавить влада громодянства??????????????????????????????????????

БГ
Бундаш гивдий

Луценко придурок картавий, краще візьмися за свого дружка Боднара який кришує чорні схеми по вивозу лісу за кордон.

Д
Дмитро

Забираєм громадянство - півобласті іноземних громадян залишиться. Як думаєте, кому це вигідно і які домовленності?

П
Прокурор

Раджу ознайомитися із законодаством щодо припинення громадянства України. Стаття 19 Закону України "Про громадянство України": Підставами для втрати громадянства України є: 1) добровільне набуття громадянином України громадянства іншої держави, якщо на момент такого набуття він досяг повноліття. Отже, всі, хто отримав громадянство Угорщини (Румунії, Чехії і т.і.), можуть бути легко и обгрунтовано ЧЕРЕЗ СУД позбавлені громадянства України. Насправді, це тягне за собою досить критичні наслідки. Так, можно тут писати різні дурніці, але ЛУЦЕНКО ПРАВ - у влади є можливість через суди припиняти громадянство у випадку, якщо громадянин України отримав інше громадянство. Висновок 1: таким чином влада буде прижимати до нігтя неугідних. Висновок 2: ті, що згорі, між собою домовляться, а постраждають прості люди. Висновок 3: "щасливі" володарі утелвелів насправді сидять на гачку у імперської угорської влади (глибше- у путіна) - можуть вас здати

ДД
до діда

давно м дідику не чув такий файний анекдот . Смішний але правдивий

К-
Кацапопсу -16;50 русину

Нема в тебе собако ніякого другого паспорта , крім українського . І трясешся над ним , шоб усе у ньому було нормально . Так шо не звізди . А Луценко -так дурень !

ЮД
Юга давай

корупціонеру всіх посадив,рехформи провів, типирь ся взяв за паспорти, короче, ко не буде голосувати так як повість Юга, всі будут шатунами, і позбавлені громадянства

П
Перевал

Вчора люди виділи маргу на перевалі. Крашеноє волосся, губи і в стрінгах. Ісе п...ц!

З
Закарпатка

Посмотрите интервью Беркута, он там говорит, что с заробитчан прямо на границе будут брать 30% налог, а вычислять будут по тому сколько месяцев человек не был в Украине. Вот вам майданная власть.

І
інаш

Таки політика, в тому числі і зовнішня є концентрованим виразом економіки. Якраз з екноміки і почати б наводити лад і проблеми з паспортами, мовами і всім іншим відпали би самі собою. Але любимо тягнути за хвоста, тому і "маємо, те, що маємо".

ДС
До сріберного

Йой,неборе вжем думав, ош застрягісь на перевалі.Як тото тема касаєся Пудкарпаття,а ти сидиш за перевалом у хліві,нюхаш вонячі онучі!?Непорядок.Но давай,“абориген” заперевальний,жгі іщо.Про телефон вспомни,про сикунів і про себе “бетяря” - подсукманника!

1
123

СБУ вже відморозилося по цьому питанню. А Луцику-алкашу почитати б закони..

Р
Русин

Луцик конченый урод. Не од доброго життя ми отримуємо другі паспорти. Они нам нахрен не нужны. У ЄС окраинським лиш подтертися мош. Айбо влада виновата у ситуації и лиш она!!!!

М
мысний

дайте мадярам украінські паспорта найони идуть донас назароботки

Ч
Читач

Сволочііі а де у державі беруть на таку посаду із судимістю ??? У європі на завод не возьмуть не то шо країною правити!! Читати мерзько шо ви скоти робите з людьми!!! Для чого цей кіпіш робити коли у ВР каждий пес має по два три гражданства!

А
Анонім

Конституцiя : Нiхто не може бути позбавлений громадянства Луценко: Будемо позбавляти А ще хоч хтось читав статтю "про громадянство України"? Невже це тільки у нас можуть бути міністрами люди які взагалі не мають юридичної компетенції, і повні нулі в знанні законів України?

ДЖ
Для життя

Шановнi запомнiть данна влада про себе думаэ що вони царi i нiчого не приймають за ради добробуту. Припоминаю данних людей ми для того ставим на позицi щоб щось робили i краiна розвивалась. Но вони за звездились i по доброму не п1дуть. Вони бистрiше в раби поставлять Вас та зрaдiстю продовжать з вашими дiтьми. Терпiння не допомагаэ, в них думки простi "якщо терплять то добре, якщо завиють ще лiпше, Треба цiни пiдняти що ще голоснiше завили i так повстати не смiли" Всi хто у военнiй сферi помнiть Ми присягались захищати народ Украiни, в тяжку минуту захистiть народ но не зрадникiв та ворiв.....

A
Andron

Іще один недоуч, недоделаний узвався. З худоби є користь. З мухи є користь. З трутнів є користь. Яка користь з вер. ради і міністрів. Природа вас кастрірує.

Ю
Ю

докіть не посадять хоч 20 депутатів з неукраїнськими паспортами, люди будуть опиратися і засуджувати "такі" наведення ладу в країні.

1
17

Тим козлам треба шось чесати, бо уже обиралися до пояса.

Я
я

А Луценка без відповідноі вищоі освіти пора звільнити з посади

І
іван

Луценко ну ти і дебіл. Позбавити громадянства просто так не можлиов. отримання громадянства іншої держави немає ніякого значення. Для України він є громадянином україни . Бездарь в юрисприденції

С
Сріберньій

м-даа .... ися влада явно хоче оби проти ниї проголосовало 85% перцентив краян .... шкода што вибори онь на весні.....а ни типирь... до Інспектора Голубки : мож бьі упувісти -картаві ...

Д
Дідо

Знову простий народ страдатиме, якщо влада неваловшна розрулити ситуацію. Але судячи по фото з Генасамблеї, зміни в МЗС незабаром. Клімкін під-час виступу президента заспав, а Супрунка вся в увазі, видно скоро вона й очолить закордонне відомство. Для чого ж їздила в НьюЙорк? До речі на фестивалі в Колочаві вона з Маскальом мали зіграти женіха та нєвесту. Чому не сталося, народ гутарить: "Закрили їх в Колочаві в окрему кімнату, горілка й закуска - Маскаль розливає, п"ють і закусуть. Вмістиме пляшки закінчується, вона під одіялом вся тремтить і кличе - ну ходи! Він виливає на ладонь останні краплі паленки й натирає ладонью лису голову. Вона знову кричить - що ти там робиш, ходи вже! Він по-русинськи відповідає - кить на тя ся подивлю і лиш подумаю що ще тя шорити траба, волося ми на голові устає."

ІГ
Інспектор Голубка)

Треба потихеньку брати вила в руки.

ІГ
Інспектор Голубка )

Одні шепеляві бевкають на всю країну: Луценко Клімкін Парубій І.Т.Д.

Н
Норбi

Вiд депутатiв теж заберайте,так справидливо

1
14,27

Більша половина тих,што дістали утлевел,по мадярськи ни бе ,ни ме...

Г
Громадянин

Луцьк напевно не закусував!

КЙ
кочало йовжі йовжійович

Половина закарпаття упстанеся без громадян. Дякуучи утлевилу годен им си заробити на життя, а не на сіль тац воду. Най ня позбавляут. Подарю го луцикови

Я
я

уже зовсім подуріли , роблять із мухи слона

Т
Таньяна

а у Луценка сколько паспортов??

Читайте також