По Фрейду: Лавров згадав про Закарпаття у контексті децентралізації України

8
8

Разом із Одеською областю одіозний міністр закордонних справ Росії згадав найзахіднішу область України як приклад «необхідності децентралізації».

Сергій Лавров заявив у ефірі програми "Підсумки тижня" на НТВ, що близько третини областей України офіційно звернулися до Києва з вимогою перейти на договірні відносини між областями і центральним урядом.

– Такі тенденції є в Одеській та Закарпатській областях, так що це не тільки схід і південь, це ще і захід країни, – цитує скандального міністра Кремля РИА Новости.

Лавров не уточнив, чи він ототожнює поняття децентралізації і федералізації, на чому постійно наголошують проросійські сили в Україні.

Водночас, нагадаємо, що протягом останніх 3 років, з моменту анексії Криму та початку війни на Донбасі, на Закарпатті регулярно проголошують «фейкові» автономії – по черзі, то русинську, то угорську. Як неодноразово інформувало наше видання, у 100% випадків йшлося про звичайні інформаційні качки та маніпуляції. І ключову роль у них брали якраз російські медіа та агенти впливу.

Коментарі

РН
роги нико не видить

вуха сомарські...))) нико вас не пустить нигде докі не уплатите зовнішній борг...ци хочете го платити ги на донбасі вать у криму...кажуть коли мацкалі взяли берлін було ізнасиловано 8000000 жун діти і бабок....пак они родили...пак уросли...позичили нам гроши...а типирь....їм не мож мати велику армію...но твойих діти і жун запросто...

В
Василь

Не треба нам ніякої автономії і/або децентралізації;треба просто судити рогатих окупантів наших міст за скоєні ними злочини проти України: за розкрадання стратегічних підприємств і наукомістких галузей економіки,за Голодомор 1991-2017 рр.,що забрав життя 15.000.000 городян,за терористичні перевороти в Києві і - як наслідок - розвал республіки і війни.

P
pfr

У нас тут взагалі цікавить когось, які відносини Якутії, Адигеї або Рязанської області між собою або з Москвою (Кремлем)? Чи, може, Клімкін або Вася із Пацканьова розказує там на телешоу їхніх російських, що "у вас в РФ неправильний державний устрій, запишіть у конституцію, що ви - монархія". Якоє їм діло і якоє вони мають право весь час комусь штось указувати? Грозний свого часу розгромили до сто чортів, і все одно чеченам платять данину, щоб не воювали.

ДК
До ковдушiв

народився в Закарпаттi ...i , я, за те , щоб частина Закарпаття вiдiйшла до Угорщини! Тому що , з цими жебраками -волелюбними та iхнiми голодоморами, журливими пiснями хосну -не було i не буде ! Дурнi вукранцi начолi z жидами , тiльки розвалюють вукраiну i кивають на Москву ...навiть, вашого пророка Шевченка викупили не поляки , не украiнцi заможнi( так -так украiнцi i такi були), тому заткайтеся дебiли украiнцi! Ви така нацiя недуйдавих !!

3
369

Децентралізувати му морду лошадіну, а й усім автономникам шо туй за дерев"яні готові з триколорами бігати!

ФБ
фсьо буде чотко

скоро будеме бринзу продавати по формулі Роттендам +, ай мінералку, най лем давуть децентралізаційу, Гоцман оказавсі недалеким поцсаном, як такі балабани потрапляють на високі посади то загадка.

Л
Ласло

Цікаво,а "гаварящая лошадь" на якій мові спілкується з рідною донькою ? Проживши все свідоме життя в Штатах,вона ні бельмеса не розуміє по руські,реагує тільки на елементарні речі.А "лошадь" вчить інших жити.Маразм па расєйскі.

Л
лАВРОВ

Афігеть. Ну взагалі-то всі області домовляются з Києвом про фінансування, чи про співфінансування тих чи інших соціальних програм, і не тільки. Вибачте, але це нормально, коли відбуваються договірні відносини... А не тільки ракетами!

Читайте також