По всій Україні ввели екстрені аварійні відключення світла

3
25

Про це повідомили в Офісі президента України.

Так, у зв’язку з прильотами в енергооб’єкти в декількох областях України - по всій країні вводяться екстрені аварійні відключення світла.

"Просимо з розумінням відноситись до відключень електроенергії та тимчсових перепадів подачі водо/теплопостачання. ДСНС, електрики і всі служби працюють на місцях попадань", - йдеться у повідомленні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
п.Василь

Та навряд)))) Бо якщо вже в окоп доведеться йти мені, то це 100% означатиме, що Вас в ньому вже точно немає) )) ахахах не перестаю дивуватись інтелектуальній вбогості чоловіків)))) спеціально для Вас аж мусай перефразувати мацкальську приказку «піська є, ума нє надо» аххах Сподіваюсь що в окопах Вас точно навчать як розмовляти і відноситись до жінок))хоча….раз Ви в інеті сидите Вас вже забракували і не взяли, або ж Ви звичайнісінький ухилянт??!!! Мені одне цікаво, а чому ж Ви всі такі розумні й сильні не в окопах???? Чого ж це Ви цією міццю в інтернені хизуєтесь?? Може й справді настав час піднятись з дивану і піти допомагати Нашим дійсно мужнім героям!!?

В
Васильові

Смоловий культурний Василю, ми зустрінемося в окопах.

П
п.Василь

Тож відчепіться від мене з своїми порадами рівня проФФесорів та лауреатів премії Дарвіна. Не починайте розповіді про те як було коли «я був дітваком».Не розказуйте як десь там,- хтось і не стільки років без тепла.Ще раз кажу я не психолог і точно що не літописець аби вислуховувати Ваші неймовірні історії дитинства. Мене цікавить те що відбувається тут і зараз. Одразу уточню не з Вами особисто(бо зараз знову хтось почне розповідати як там в нього справи після того як вивів газову трубу в обхід) а з людьми яких я знаю особисто. Бо наразі все, що йде від Вас шановні, то для мене звичайна балаканина. І найголовніше-розширите свій світогляд і почніть поважати інших людей і їхні думки. І це не тому, що я намагаюсь когось «вчити», а тому, що ми живемо в культурному суспільстві! Сподіваюсь, що в моєму житті нічого не змінить, бо досі доводилось спілкуватись лише з розумними людьми, і я також Вас ніколи не зустріну в житті. То ж плідної Вам роботи в коментах. Нехай щастить ;)

П
п.Василь

Це сяяння розумом колись зупиниться?? Питання в мене з самого початку не як у ВАС ВСІХ шкурне, чи жалоби на те, що в мене чогось там немає, будьте уважні панове, я розумію, що у Вашому вузенькому світогляді навіть не закладено на рівні генетики таке, що хтось може піднімати теми і задавати питання, - ТУРБУЮЧИСЬ ПРО ІНШИХ, бо я жодного разу не написала, що світла немає в мене, то є перше. Друге, може хоч один з Вас з обленерго? Бо тоді я мабуть пропустила й так і не побачила відповіді на питання про ЧЕРГИ. Ні?! Ну тоді Вам теж не по дорозі з моїм питанням і коментом. Та й перевиховувати людей не моя робота. А судячи з того як Ви реагували на мій комент спочатку і до тепер, роботи там не початий край. По третє, якщо Вам нудно, чи Вас просто турбує якась душевна чи дитяча травма, Вам також не до мене, на то є спеціалісти, беруть за то гроші, айбо як каже статистика помагають. Їх доречі психологами кличуть.

ДП
до паніко василь

Я кой бов дітваком, то вода бола у відрі из колодязя, тай у 10 літровому горници на шпорі горяча, а милисьмеся у лаворови. Мама ми зливала из шерблика. Молода ти щи паніко!

ДН
До нижнього клоуна

Ти навіть не усвідомлюєш свою убогість

Т
Троцкій

Хехе. Звичайно не хрестила. Жон, які називають себе Василями мені вдалося оминати. А хто такий Портніков? Які завдання особисто він виконував? Який його внесок у недопущення війни?

ВП
Віталій Портніков

Подивіться одну з останніх передач Віталія Портнікова, в якій він підняв питання: Чи можна було уникнути війни? Особисто гадається - так. Треба було, просто, всім - від президента до пересічного громадянина, починаючи з 1991 року, планомірно виконувати своє домашнє завдання за роки незалежності. В цілому, ця війна - в значній мірі є наслідком невиконаного домашнього завдання, а скоріше - проваленого домашнього завдання, яке змогли більш менш виконати чехи, поляки, словаки, угорці та ін країни соцтабору.

П
п.Василь

Я радію за людей в яких все добре. Сама зростала в непрості часи. Але я це я, Ваша чічка, - то Ваша чічка, а своїм дітям хочеться не такої ж самої долі. Коли вже хоч один коментатор побачить справжній посил, що не про себе я турбуюсь, бо коли малою була то не лиш світло, а й вода погодинно були, - у людей є маленькі діти, є страші в родинах, яким вже й не так легко знову це проходити, а справедвих графіків немає!!!! Те, що русня це пjdари, то є ФАКТ. Але вибачте коли в областях де є метро чи тролейбуси і трамваї виділяють більше Ватт, бо їм треба, а наші нехай мерзнуть, то це не зовсім справедливо. Коли ковід бушував, то весь громадський транспорт зупиняли, а тепер що, - уявили ніби тут вЗакарпатті Маямі?? P.S. І якщо можна пане Троцкій, давайте без фамільярності, бо я з Вами дітей не хрестила, то ж «ТИ-кати» будете своїм родичам. Вчіться поваги до оточуючих.

Т
Троцкій

Звичайно увидиме. У мене зараз нема електрики, опалення не працює. Думаєш заморожусь до ранку? Маю знайому в ДОСах, у неї взагалі в квартирі нема ніякого опалення уже 20 років. І нічого з нею не трапилося за ці 20 зим, виглядає як чічка.

П
п.Василь

Ну тоді перед тим як вихвалятись «розумом» і давати подібні поради, під‘єднуйте до язика і пальців МІЗКИ+логіка, тоді б зметикували, що не всі люди в Закарпатті жиють у «своїв хижі», є багато міст та й в селах вже помічено багатоповерхівки в яких «багато» квартир, - звідси й «багатоквартирні будинки». Господи сподіваюсь, що під всіми тими псевдонімами ховаються блондинки, бо я не переживу того, що не дай Бог в нас такі розумні чоловіки……бо наприклад мій псевдонім не означає, що чоловік. Тому не позорьтесь панове. І не виривай е слів з контексту, ми не у ВР знаходимось. Я між іншим наголошувала на тому, що ІСНУЄ 10 ЧЕРГ ВІДКЛЮЧЕНЬ, а відключають лиш 4. А Ви тут самі не читавши технічок до ел.техніки намагались переключити тему. До речі як там «синоптик» знизу і прогнозував зараз на вулиці «+6», але то у нього, бо у решти нормальних людей -1,5…. якось так

ДП
До пана

Якый багатоквартирний? В мене своя хыжа і котел

П
п.Василь

Но нись вночі увидиме ваші +6 під час 5-6 годин без електрики. А усім розумникам котрі дуже знають від чого в двоконтурному котлі робить насос який ганяє воду по трубам і звідки береться іскра, треба дати звання «доХторів наук, механіки і фізики», а отому котрий предложив трубу в обход (аж бим побзирав на тот багатоквартирний дом який так зробив) вобще премію Дарвіна.

П
Пітьо

До тих советчиків про обхід насоса. Надіюсь хтось по сусідству з вами так і зробить, як іпане то і ви будете в алкашці потом жити? Зовсім подуріли до газу без газовиків лізти, + щоб котел грів без електрики то система має бути спеціально побудована під старий тип. У кого в квартирах такі системи?

Т
Троцкій

Пан "Василь" аж капсом геноцидить. Сірохмане неваловушний, раз тебе мерегує алкомаркет, то йди і грійся в ньому. Геноцид бачиш, йому об'явили при +6 на вулиці і це він не може пережити.

В
Василю

Прості газові котли на термопарах включаються і виключаються без електрики

ДВ
До Василь

Газ давить по трубам даже коли електрики нема. Кладеш на котлови паралельно трубу в обхід насоса і грієшся. В кого прості газові котли з виносним насосом то щи легше. Індивідуальне опалення рулить

П
п.Василь

Вітаю шановні. Одразу скажу, що нічого проти відключень немаю, АЛЕ існує ж 10 черг і я помітив коли їх застосовують, то світло в оселі є довше ніж зазвичай. А тепер питання, ЯКОГО БІСА ВОНИ ЇЗДЯТЬ НА ЛЮДЯХ В 4-х ЧЕРГАХ????? 18 ГОДИН БЕЗ СВІТЛА, це вже знущання (якщо не геноцид), та чи ви забули, що Закарпаття НЕМАЄ ЦЕНТРАЛІЗОВАНИХ КОТЕЛЕНЬ, у кожній квартирі, у кожному домі індивідуальне опалення. Люди з дітьми, старі люди, всі мерзнуть, бо у них в кожного вдома «СВОЯ КРИТИЧНА інфраструктура» тобто «міні-котельня». І знову таки, мій любий алкомаркет, який зі мною на одній вулиці сяє, а ми вдома мерзнемо. ДЕ 10 черг???? Де виїзди і відключення вручну????

Й
Йовшка

До Рем.І головне не відкрито ні однієї кримінальної справи по цим злочинцям.Про пастора,який за наказом сполучених штатів не віддав наказ зупинити зелених чоловічків в Криму взагалі забули.Медведчука і того віддали.Жоден високий посадовець,олігарх досі не пострадали.Бідує і воює тільки простий народ

ДЦ
До циганина

Цігань, закрий рот, йолопе. Нелюбиться, іди на фронт, міняй ситуацію, а не сидиш на дивані, воняєш на цілий Вариш. Всіх таких нитіків зобрати до кучі і відправити в окопи, хотя би рити землю.... совість треба мати. За владу треба думати коли вибори, а не за гречку маму продасте, а потім ниєте, що влада не така. Всьо життя за всьо ниєте, ко вам винен, шо такісьте неваловшні.

А
Анюта

Все брехня!!!

U
U1

До Закарпатки. Нічого туй по мацкальськи писати, не маєш своі мови тоді нічого туй паскудити всьо мацкальськов.

U
U1

Ere - ти погниляку закрий свій вонячий рот і кіть ти ся шось не любить лаби і ташки в руки і вперед в московію, там так ти посок свободно откривати точно не дадуть

Х
Хлапок

Руси вже випускають по 10 ракет в одну електростанцію би не встигали збивати

Е
Еге

А навіщо 450 зе-паразитних депутатів коли населення скоротили вороги з 45-ти міліонів до 25-ти міліонів? то над ким ці депутати,над мертвими душами чи що? А чи недостатньо їх буде 150 замість 450 депутатів? Де ваш здоровий глузд і совість депутати з мародерними зарплатами в 220000гривень? коли пенсіонери з пенсіями аж-ж в 2400гривень не можуть виживати і масово помирають від недоїдання й належного лікування немаючи коштів на придбання їжі і ліків і оплати ком.послуг!А хто трикратно пенсії краде як не клоун зеленський? мінімальна пенсія повинна бути втричі більша щоб можливо було виживати! а депутатам верховної з ради дати не 220000гр. зарпл. а 22000гр. в місяць щоб не відривались від народу! де таке видано щоб пан народ жив в сотню разів на менші доходи чим зе-слуги народу? це не слуги народу а зе-паразити над народом!

Читайте також